INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transferul lui Vlad Chiricheş la AS Roma a intrat în impas! Motivul pentru care negocierile nu s-au concretizat

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 14:01

Deşi părea că transferul lui Vlad Chiricheş la AS Roma este aproape rezolvat, iar jucătorul şi-a dat acordul pentru a evolua în Serie A, mutarea a intrat în impas.

Cei de la Roma nu au ajuns la un acord cu oficialii lui Tottenham şi au renunţat pentru moment la transferul fundaşului de 25 de ani, din cauza sumei de transfer, potrivit site-ului tuttomercatoweb.

Italienii doreau să-l împrumute pînă la vară pe Chiricheş şi le ofereau englezilor 500.000 de euro, dar aceştia cereau 2.000.000 de euro.

Oficialii celor de la AS Roma nu au fost de acord cu această sumă, iar acum se orientează spre alt fundaş de la Tottenham, Younes Kaboul, potrivit Eurosport.

"Asta e marea problemă a lui Chiricheş!"
"L-am avut pe Vlad atunci cînd a fost adus de la Steaua. Pentru mine a fost foarte important de cînd a venit la Tottenham, dar, din nefericire, a suferit o accidentare care l-a ţinut departe de gazon. Genunchiul său a fost întotdeauna foarte sensibil. Este foarte bine dacă el va continua la un club la fel de mare pentru că într-adevar are potenţial", a spus Villas Boas, fostul antrenor al lui Chiricheş de la Tottenham.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
bazileon
bazileon  •  02 Februarie 2015, 20:58

A.S.aoRma!

bazileon
bazileon  •  02 Februarie 2015, 20:56

Roma nu are harnasament pe masura lui Chi. si toate zabalele sunt corodate. Lasa ca-l ia Reghe'n Kampf!

rolololol
rolololol  •  02 Februarie 2015, 19:26

cine sa fie fraier sa dea 10 mil

Vezi toate comentariile (11)
Comentează