INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Turcia l-a lăsat mască pe Şumudică: "E incredibil ceea ce trăiesc"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 22:43

Marius Şumudică este pe val în Turcia, acolo unde a dus-o pe Kayserispor în lupta pentru cupele europene. Tehnicianul român s-a declarat uimit de rezultatele pe care le-a avut până acum la Kayseri. 

"Am nişte rezultate incredibile. Nu-mi vine să cred ceea ce trăiesc. Ce jucători are Beşiktaş: Pepe, Babel, Quaresma! Practic, nişte monştri. Beşikaş a câştigat grupa din Champions League. În ultimul meci din Ligă a menajat nouă jucători, care au jucat în meciul cu Kayseri şi n-au putut să ne bată, deşi au evoluat o repriză cu om în plus. 

Au mai rămas două meciuri din 2017, sper să iau patru puncte, să rămân în primele cinci la finalul anului, iar din sezonul viitor să pot lupta pentru cupele europene", a declarat Marius Şumudică, la Pro X.

Românul a preluat-o pe Kayserispor în vara acestui an şi are rezultate impresionante până acum: gruparea turcă se află pe locul 5, cu 27 de puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  14 Decembrie 2017, 17:33

I-or fi murit laudatorii!Stai Sumi,ca mai e mult pana la vara!Daca te apuca vara,acolo!

catalynn2
catalynn2  •  14 Decembrie 2017, 10:53

Omul Sumudica e ala care este dar rezultatele vorbesc de la sine, simpla antipatie personala nu ma oprește sa ii remarc calitatile de antrenor si sa il felicit pt ce a realizat pana acum. Bravo mă! :-)))

th3dog
th3dog  •  14 Decembrie 2017, 09:34
Postat de ucluj2011 pe 14 Decembrie 2017, 07:40

Exact același lucru l-ați scris și acum cîteva zile , numai că sub altă formă. Nu mai este nimic de comentat. Șumi ESTE antrenor adevărat... va deveni un MARE antrenor. Un antrenor-pedagog care resuscitează fotbaliști expirați pe nbandă rulantă , talent FOAAARTE rar în zilele noastre pe care nici măcar așa-zișii antrenori mari din Occident gen Guardiola sau Mourinho nu-l posedă , meșteșug pe care la învățat de la MARELE LUCESCU. Respect Șumudică și mult succes și sănătate pe mai departe.

de acord cu ce ai spus, mai putin cu "marele lucescu" intr-adevar Shumi e smecherie de antrenor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează