INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Turcii pregătesc o lovitură! Tandem Mircea - Răzvan pentru câștigarea campionatului

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 16:21

Aflat într-o perioadă dificilă la Zenit, unde este extrem de contestat, Mircea Lucescu ar putea reveni în Turcia. Iar acum ar putea veni cu Răzvan Lucescu, antrenorul lui Xanthi. 

Ziarele turcești se întrec în a anunța întoarcerea lui Mircea Lucescu la Istanbul. După Fenerbahce, l-ar fi căutat mai nou Galatasaray.

Potrivit cotidianului Fotospor, dacă se va despărți la vară de Zenit, "Luce" ar urma să devină director tehnic la Galata, pe care a mai pregătit-o între 2000 și 2002, iar Răzvan, fiul său, antrenor. 

Mircea Lucescu, 71 de ani, a mai antrenat de-a lungul anilor la Corvinul, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Inter, Rapid, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior și naționala României.

Răzvan Lucescu, 48 de ani, a antrenat la Rapid, FC Brașov, El-Jaish, Petrolul și naționala României. Este la Xanthi din septembrie 2014.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  18 Aprilie 2017, 18:48

Ce frumosi sunt amandoi ! Va rugam sa nu mai veniti in Romania.

cneius
cneius  •  18 Aprilie 2017, 18:08

Basme gsp

Vezi toate comentariile (2)
Comentează