INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMITERE

ULTIMA ORĂ Gâlcă, demis după mai puțin de jumătate de an!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 14:34

Costel Gâlcă a fost demis de la Al Taawon, la mai puțin de șase luni după ce semnase o înțelegere pe doi ani cu gruparea din Arabia Saudită.

Tehnicianul de 44 de ani a preluat echipa de pe locul 11 și  o va lăsa pe locul al cincilea. Conform presei din Arabia Saudită, contractul a fost reziliat de comun acord.

Costel Gâlcă avea un salariu anual de un milion de euro la Al Taawon. La formația care va fi antrenată de portughezul Jose Gomes evoluează în continuare Lucian Sânmărtean.

În perioada petrecută la Al Taawon, Gâlcă a înregistrat 8 victorii, 3 egaluri și 8 înfrângeri în toate competițiile.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
martinpen
martinpen  •  30 Martie 2017, 21:43

Poate publicati si voi o dezmintire, ca Galca tocmai a terminat un meci in Cupa Campionilor din Asia, nu parea demis...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  21 Martie 2017, 11:58
Postat de nea_vanea.60 pe 20 Martie 2017, 21:18

galca este antrenorul "zero", precum ciolos in politica... si sa nu ma luati cu alea 3 trofee luate cu fcsb intr-un sezon in care au fost eliminati din UCL de Moti ! :)))))))))))))))))

lasa c-o sa castige echipa lui negooita mai multe trofee si va fi bine . cati ani sunt de la ultimul titlu castigat de echipa lui negoita ionut ?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  20 Martie 2017, 21:18

galca este antrenorul "zero", precum ciolos in politica... si sa nu ma luati cu alea 3 trofee luate cu fcsb intr-un sezon in care au fost eliminati din UCL de Moti ! :)))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează