INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

ULTIMA ORĂ Marele Fabio Capello s-a retras din fotbal: "A fost ultima experiență" » Olăroiu a fost decisiv

Foto: Guliver/GettyImages +8   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 15:35

Cosmin Olăroiu a ajuns în această primăvară la Jiangsu Suning, unde l-a înlocuit pe Fabio Capello. Italianul în vârstă de 71 de ani a anunțat că formația chineză a fost ultima pentru el în cariera de antrenor.

"Nu voi fi selecţionerul Italiei. Experienţa la Jiangsu a fost ultima pe care am avut-o ca antrenor.

A fost o experienţă interesantă. E un alt tip de fotbal, dar marea provocare a fost să comunic cu jucătorii. Am avut mereu necoie de translator pentru că ei nu ştiu prea multe limbi străine.

De-acum vreau să lucrez ca analist sportiv. E ceva ce îmi place şi nu pierzi niciodată în această meserie", a declarat Fabio Capello în presa italiană.

Cosmin Olăroiu are un început perfect pe banca lui Jiangsu Suning unde a reușit două victorii din tot atâtea meciuri.

Capello a avut o carieră de antrenor extraordinară. El le-a pregătit pe AC Milan, Real Madrid, AS Roma, Juventus, Jiangsu Suning și naționalele Angliei și Rusiei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  09 Aprilie 2018, 18:39
Postat de lapusneanul pe 09 Aprilie 2018, 17:52

bravo ma jurnalistul:)ce faci, sugerezi ca olaroiu a pus capat carierei de antrenor a italianului ? :) in redactia voastra cred ca majoritate sunteti irecuperabili...

acum iti dai si tu seama... acest ziar crede ca de vina pentru valoarea actuala a echipei nationale este Daum. Nu le cere si tu prea multe, ca nu au de unde.

lapusneanul
lapusneanul  •  09 Aprilie 2018, 17:52

bravo ma jurnalistul:)ce faci, sugerezi ca olaroiu a pus capat carierei de antrenor a italianului ? :) in redactia voastra cred ca majoritate sunteti irecuperabili...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează