INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

ULTIMA ORĂ Mircea Rednic a plecat de la Mouscron » Ultimele detalii: revine în România?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 11:33

Presa din Belgia anunță că Mircea Rednic, 55 de ani, a plecat de la Mouscron, la 1 an și o lună după ce revenise în Belgia.

După 26 de etape, Mouscron este pe locul 12, cu 29 de puncte. În finalul sezonului trecut, Rednic a reușit să-i salveze pe belgieni de la retrogradare. 

Clubul belgian a anunțat printr-un comunicat de presă motivele pentru care Rednic a plecat de la echipă. "După ce a reușit să mențină clubul în prima ligă și a avut un start de sezon excelent, rezultatele lui Rednic nu au mai fost cele dorite. Cu doar 13 puncte obținute în ultimele 18 meciuri, conducerea a trebuit să reacționeze. Mai ales că în ultimele declarații, Mircea Rednic ne-a arătat că nu mai este implicat în proiectul nostru. Clubul nostru este ambițios, dar nu cu orice preț".

Una dintre variantele lui Mircea Rednic ar putea fi o revenire în Liga 1.

Ce declara Rednic despre Mouscron

Zilele trecute, Mircea Rednic anunța că e nemulțumit de situația de la Mouscron și că se gândește să plece din cauza problemelor financiare.

"Când vezi bugetul lui Standard şi cel al lui Mouscron ... e o diferenţă incredibilă. Noi nici măcar n-am avut buget de transferuri! La Dinamo eram cam în aceeaşi situaţie. Clubul era în insolvenţă. Salariile nu puteau depăşi un anumit nivel şi nu se puteau face transferuri. Aşa că sunt puţin obişnuit să lucrez în aceste condiţii", a declarat Mircea Rednic, conform La Derniere Heure.

De-a lungul carierei, Rednic a mai antrenat la Rapid, FCM Bacău, Al Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj și Gent.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
ray51
ray51  •  15 Februarie 2018, 08:58

Cred ca urmeaza o perioada de antrenorat in tarile arabe!

gabisp
gabisp  •  14 Februarie 2018, 23:25

Nu, sa stea acolo, ca acolo si-a dorit sa antreneze...Avea cea mai proasta parere despre campionatul din Romania pe cand cel din Belgia era superlativul !...

sallahaydin
sallahaydin  •  14 Februarie 2018, 20:15
Postat de gilos pe 14 Februarie 2018, 15:07

De fapt , Rednic a fost pus pe liber, adica dat afara !

Sa fii dat afara in Belgia e o performanta! Dica, desi e doar breloc, nu va fi despartit de legatura de chei a lui Gigi bulău, ca sa nu desperecheze legatura de chei de la Maybach!....

Vezi toate comentariile (33)
Comentează