INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

ULTIMĂ ORĂ » Răduț, la vizita medicală » Dacă trece testele, va semna contractul! Primele declarații

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2017 16:08

Mihai Răduț, 26 de ani, este la un pas de a semna cu Lech Poznan, din Polonia. 

Mijlocașul va face azi vizita medicală. Dacă testele vor fi în regulă, va semna mâine un contract pe 6 luni, anunță site-ul oficial al lui Lech.

Mijlocașul a fost dorit cu insistență de Dinamo, dar acesta a preferat să rămână în străinătate. Acesta i-a impresionat pe șefii polonezilor cu tehnica lui și cu modul în care se descurcă în duelurile individuale, mai notează site-ul clubului.

"În primul rând, sunt foarte fericit că voi ajunge, cel mai probabil, la Lech. În vară am fost aproape de a ajunge aici, dar nu s-a făcut transferul.

Este un nou pas în cariera mea. Îmi place să joc la echipele care atacă" Mihai Răduț, pentru site-ul polonezilor

Răduț a devenit în această iarnă liber de contract, după ce s-a despărțit de Hatta, din Emiratele Arabe Unite. De-a lungul carierei, Răduț a mai jucat la Internațional Pitești, Steaua, Pandurii și Hatta.

900.000 €este cota lui Răduț, potrivit transfermarkt.de

După 20 de etape, Lech este pe locul 5 în Polonia, cu 32 de puncte, cu 7 mai puțin decât liderul Jagiellona. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (61)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Ianuarie 2017, 01:28
Postat de zecs93 pe 04 Ianuarie 2017, 01:05

da penalty ala la dezechilibrarea lui oliva asupra moldoveanului a fost ?? niciodata, daca omu a cazut din cauza ghetii, accel excroc a dictat penalty !!!

ce conteaza din ce cauza a alunecat ? de pedepsit se pedepseste inteventia, nu cauza ei.

zecs93
zecs93  •  04 Ianuarie 2017, 01:05
Postat de pol1iasi pe 03 Ianuarie 2017, 17:27

Ce zici ma acolo? A fost o eliminare absolut corecta !! Busuladzici l-a locit cu piciorul in piept pe Cretu !! Iar va legati de teren ma?? :))) Dar noi pe ce teren am jucat??

da penalty ala la dezechilibrarea lui oliva asupra moldoveanului a fost ?? niciodata, daca omu a cazut din cauza ghetii, accel excroc a dictat penalty !!!

zecs93
zecs93  •  04 Ianuarie 2017, 01:01

Pacat, asta se intampla daca lasam totu la voia sortii, mai asteptati prostilor de conducatori ca o sa va i-a toti jucatorii pe care ii doriti, apropo, puljic va deveni liber de contract, i-a vedeti, il puteti lua ?? Nu cred !!!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează