INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Un antrenor român e alături de Stanciu! Ce zice despre transfer + detalii despre situația sa

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 15:48

Nicolae Stanciu este în prim plan în aceste zile în care internaționalul își caută o altă echipă. Fostul fotbalist al FCSB-ului e foarte aproape de Sparta Praga. 

"Sincer, Nicolae Stanciu este un jucător care îmi place foarte mult. La venirea la Anderlecht toată lumea îl aprecia și aplauda. Nu știu ce s-a întâmplat apoi de nu a mai intrat în calculele noului antrenor.

Eu am încredere în Stanciu, un jucător care poate evolua, fără probleme, într-un campionat foarte puternic", a spus Mihai Teja la Sport Total FM.

Fostul antrenor așteaptă o ofertă după ce a refuzat propunerea celor de la Metaloglobus

"Vreau să lucrez, sunt tânăr, dornic de treabă și aștept să găsesc un cadru generos pentru a lucra. Sunt mai aproape de a merge în străinătate în acest moment", a punctat antrenorul care a declinat oferta venită la finalul anului trecut de o divizionară secundă, Metaloglobus București.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close