INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Un fost antrenor al lui Anderlecht analizează șansele lui Stanciu de a-l impresiona pe noul antrenor: "El e un jucător supraevaluat"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2017 09:00

Aad de Mos, fost antrenor al lui Anderlecht, acum analist TV, îl vede pe ex-stelist titular în echipa noului antrenor al violeților, Hein Vanhaezebrouck.

Hein Vanhaezebrouck debutează mâine seară pe banca lui Anderlecht, în deplasare, la Mechelen. Iar fostul antrenor al violeților, Aad de Mos, consideră că Nicolae Stanciu are o mare șansă să se regăsească în primul unsprezece al acestuia.

"Cred că Hanni nu va fi în echipa lui Vanhaezebrouck. În opinia mea, e un jucător supraevaluat și are și-o relație proastă cu suporterii. Pe termen lung, eu îl văd pe Stanciu în locul său. Are calitate, trebuie doar să explodeze", a spus tehnicianul olandez.

Inclusiv managerul general al lui Anderlecht, Herman van Holsbeeck, a sugerat după numirea lui Vanhaezebrouck că l-a adus și ca să facă din Stanciu "un jucător mai bun, astfel încât să-l putem vinde cu 25 de milioane de euro". 

7 apariții,un gol și un 2 assisturi are Stanciu în acest sezon din Jupiler Pro League. A strâns în total doar 179 de minute jucate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  12 Octombrie 2017, 15:27
Postat de haideusicfr pe 12 Octombrie 2017, 10:28

Hartia ,respectiv ecranul monitorului suporta orice. Stanciu este unul dintre vinovatii necalificarii echipei Romaniei la Mondiale.

Da, Stanciu a ratat acel penalty cu Muntenegru, totusi puteam sa avem "sansa" Olandei sau a Greciei si sa stam acasa linistiti, asa cum stam si acum. Problema nu a fost Stanciu, ci antrenorul. Brusc, cum a venit un antrenor mediu, Cosmin Contra, echipa asta a inceput sa joace ceva fotbal. Totusi...se pare ca nici contra nu stie sa puna echipa in serviciul lui Andone, Stanciu, Chipciu, Stancu, Keseru... etc. Noi inca jucam doar pana la jumatate. dupa jumatatea terenului, nu mai stim sa atacam, nu

1663755793951448
Costi Costinel  •  12 Octombrie 2017, 12:00

botezatule ... ba , asa v-ati invatat voi astia iubitorii de haite *** mioritice , sa faceti dintr-o stire realista si corecta ...*** !! Ad de Moos , spune simplu : Stanciu trebuie sa explodeze !! In alt interviu , tot Ad de Moos a spus ca : un antrenor bun l-ar lasa pe Stanciu sa-si gaseasca singur locul pe teren!! De asemenea ca Hanni e SUPRAAPRECIAT , ca altfel l-ar fi luat Real Madrid!!Dar voi , *** de la dinamo ati trunchiat mesajul . Patetica razbunare , imensa invidie , = simplu jurnalist dinamovist !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206088110775210
Enver Hoxha  •  12 Octombrie 2017, 11:51

Vrabia mălai visează. S-au fript cu Stanciu ca aia care cumpărau case prin 2008.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează