INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Un fost jucător al lui Anderlecht i-a găsit înlocuitor lui Stanciu: "Dacă Trezeguet avea șansele lui Stanciu, acum era departe"

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 20:18

Fostul portar al lui Anderlecht,Wim De Coninck, s-a declarat nemulțumit de faptul că lui Nicușor Stanciu i s-au acordat atât de multe șanse, în timp ce jucătorii din academia clublui sunt împrumutați.

"Trezeguet a arătat la Mouscron că are potențialul de a juca la Anderlecht. Este într-o creștere continuă. Dacă ar fi avut șansele pe care le-a avut Stanciu, acum ar fi într-un loc cu totul diferit", a precizat Wim De Coninck, citat de kingut.com.

Mahmoud Hassan "Trezeguet" este un mijlocaș egiptean în vârstă de 22 de ani. Acesta a fost împrumutat la finalul lunii august la Mouscron, unde a marcat 3 goluri și a oferit 3 pase decisive în cele 12 partide disputate.

Nicușor Stanciu a fost transferat de Anderlecht în schimbul sumei de 7,8 milioane de euro. Steaua mai poate primi 2 milioane de euro, în cazul în care mijlocașul evoluează în mai multe de jumătate dintre partide. Acesta a evoluat în 18 partide pentru formația belgiană, marcând 3 goluri și reușind 4 pase decisive.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Decembrie 2016, 23:26

Sper sa aiba sansa sa dovedeasca valoarea sa ! Ii urez succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează