INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STEAUA

Un fost jucător al Stelei nu vede o altă campioană nici în acest sezon: "Sistemul competițional i-a relaxat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 15:01

Andrei Prepeliță, fotbalistul lui Ludogoreț, consideră că diferența de 6 puncte dintre Steaua și Astra nu îi poate opri pe roș-albaștri din drumul către cel de-al patrulea titlu consecutiv.

"Este un campionat echilibrat. Steaua acum vine tare din urmă, cred ca i-a relaxat un pic acest sistem competițional. Pentru că acum în play-off vor avea alt suflu, altă față. Nu își permit să piardă titlul cîștigîndu-le pe ultimele 3.

Astra e echipa de pe primul loc. I-am văzut, au individualități, dar Steaua este cea care a cîștigat ultimele titluri. E normal să fie favorită chiar dacă Astra e pe primul loc", a declarat Prepeliță pentru Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează