INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Un fost jucător din Liga 1 pune tunurile pe fotbalul românesc : "În România s-a cam terminat cu fotbalul. Nivelul e la fel ca în Liga a doua din Turcia"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 17:35

Andrei Marc (23 ani) e de părere că fotbalul din liga a doua din Turcia nu e cu nimic mai slab decât cel din prima ligă din România, căruia îi prevestește un viitor sumbru.

"În liga a doua din Turcia meciurile sunt ca în prima ligă de la noi. Cine nu mă crede poate să se uite la meciuri. Chiar a fost un pas înainte pentru mine, spun asta deoarece în România s-a cam terminat cu fotbalul, toată lumea știe acest lucru. În afară de câteva echipe, restul se luptă să supraviețuiască.

Asta nu e bine pentru sport, în general, dar mă bucur că am plecat și sigur că nu mă voi întoarce în România o periodă lungă".

Marc a vorbit și despre parcursul fostei sale echipe, despre care spune că va reuși să câștige un trofeu în acest an. 

"Cu siguranță, Dinamo va câștiga un trofeu, Cupa României sau Cupa Ligii. Să câștige campionatul e destul de greu. Am văzut că își schimbă căpitanul de la un meci la altul. Eu cred că Steliano Filip sau Vali Lazăr ar trebui să poarte banderola de căpitan",a spus Marc la TV Dolce Sport. 

Andrei Marc (23 ani) evoluează pentru Șanliurfaspor din vara lui 2016, după ce nu a mai intrat în calculele lui Ioan Andone la Dinamo. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dinamo100
dinamo100  •  06 Ianuarie 2017, 09:09

Din pacate cred ca are dreptate. Mai mult de jumatate din echipele noastre abia supravietuiesc, echipele din liga 2 turca au bugete mai consistente, iar despre numarul de spectatori...ce sa mai vorbim!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Ianuarie 2017, 21:32

Unde joacă Marc? La Cearșafpuslauscatspor?! Pitpalacîntr-untufișspor?

brandremist
brandremist  •  05 Ianuarie 2017, 19:36

Locul 14 din 18, poate retrogradează și ne spune cum e situația și prin liga a III. Ce ifose, frate zice că-i Pepe și joacă la Real!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează