INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERNAŢIONAL

Un internaţional român şochează: "Am fost surprins că joc"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 17:42

Deşi în ultima perioadă n-a jucat prea mult pentru echipa sa, atunci cînd şi-a făcut apariţia pe teren Alexandru Maxim a dovedit că merită să îmbrace tricoul lui Stuttgart.

Asta s-a întîmplat şi la ultimul meci din campionat, cînd formaţia sa s-a impus în faţa lui Hamburg, 1-0, iar internaţionalul român a fost omul meciului, reuşind să dea pasa de gol şi avînd numeroase ocazii de a înscrie.

Maxim a acordat un interviu în cotidianul Bild în care a vorbit despre relaţia pe care o are cu Huub Stevens, antrenorul nemţilor, şi s-a declarat uluit de faptul că a început să joace.

"Sincer, am fost şi eu surprins că mi se permite să joc. Ultima perioadă n-a fost tocmai uşoară pentru mine, pentru că uneori s-a contat pe mine, alteori, nu. În aceste condiţii, e greu să te mai concentrezi", a spus Maxim.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  19 Decembrie 2014, 08:19
Postat de rudel.obreja pe 18 Decembrie 2014, 20:38

daca esti intr-o tzara straina tre sa muncesti de 3 ori mai mult decat unu de acolo. asta nu o sa-ti zica nimeni la echipa de club, ca nu vrea nimeni probleme. da tre sa o stii

perfect de acord. Pacat ca majoritatea jucatorilor nu inteleg asta. E valabil pentru orice jucator, nu doar pentru cei din Germania.

rudel.obreja
rudel.obreja  •  18 Decembrie 2014, 20:38

daca esti intr-o tzara straina tre sa muncesti de 3 ori mai mult decat unu de acolo. asta nu o sa-ti zica nimeni la echipa de club, ca nu vrea nimeni probleme. da tre sa o stii

pol1iasi
pol1iasi  •  18 Decembrie 2014, 18:04
Postat de pol1iasi pe 18 Decembrie 2014, 18:04

Daca citeste namtul delcaratia, o sa mai joci la pulivara...

neamtul*

Vezi toate comentariile (4)
Comentează