INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Un jurnalist a venit cu o piatră la conferința lui Răzvan Lucescu: "E același lucru dacă te lovesc cu o piatră sau cu o rolă de hârtie?"

Foto: gazzetta.gr
Foto: gazzetta.gr

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 22:09

Meciul dintre Asteras Tripolis și PAOK Salonic, scor 3-2, s-a lăsat cu incidente la final, dar și cu un moment incomod la conferința de presă a lui Răzvan Lucescu.

Un jurnalist a intrat în sala de conferințe ținând o piatră într-o mână și o rolă de hârtie în cealaltă mână în timp ce Răzvan Lucescu vorbea și i-a pus antrenorului lui PAOK o întrebare:

"E acelaşi lucru dacă te lovesc cu o piatră sau cu o rolă de hârtie?", l-a întrebat jurnalistul pe antrenorul român.

Lucescu jr. n-a vrut să intre în dialog cu jurnalistul și i-a transmis acestuia că nu e normal demersul său, iar individul a fost scos din sala de conferințe.

Jurnalistul făcea referire la incidentele de săptămâna trecută, de la Salonic, la meciul dintre PAOK și Olympiakos, când o rolă de hârtie l-a lovit pe antrenorul oaspeților în față și partida nu s-a mai disputat, acesta din urmă ajungând la spital.

"Rola de hârtie e grea ca o piatră"

Cei de la Olympiakos s-au revoltat săptămâna trecută, în frunte cu managerul de comunicație, Kostas Karapapas.

"Așteptăm o mare scuză din partea lui PAOK pentru ce s-a întâmplat pe teren cu antrenorul nostru. Rola de hârtie e grea ca o piatră. Când vrei să devii echipă mare, trebuie să ai în spate și o cultură fotbalistică. Nu înțeleg rostul agresiunii".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  05 Martie 2018, 14:04

"Când vrei să devii echipă mare, trebuie să ai în spate și o cultură fotbalistică..." - asta-i de cascadorii risului. Intr-adevar, echipele mari ale Greciei, au in spate o "cultura" fotbalistica !!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Martie 2018, 23:34

Un jurnalist ***. Nici o noutate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează