INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AUXERRE

Un rapidist îl laudă pe Gabi Tamaș: "Anul meu cel mai prolific i se datorează"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 14:12

Gabriel Tamaș, actualul fundaș al israelienilor de la Hapoel Haifa, este lăudat de fostul său coleg de la Auxerre, rapidistul Daniel Niculae, care subliniază rolul pe care l-a avut Tamaș în perioada petrecută de cei doi în Franța.

"Tamaş a fost foarte ok, anul meu cel mai prolific la Auxerre i se datorează şi lui puţin pentru că e altcumva cu un prieten aproape, cu un alt jucător român la echipă. L-am avut şi pe Vlăduţ Munteanu o perioadă de 6 luni împrumut.

A fost o perioadă foarte frumoasă, o perioadă în care am înscris mai multe goluri, o perioadă în care principalul meu pasator era Gabi pe linia de fund. N-am avut probleme cu el, cred că s-a simţit foarte bine", a spus Daniel Niculae la TV Telekom Sport.

Tamaș a fost transferat de Auxerre de la Spartak Moscova, în 2007, pentru 3 milioane de euro, însă a fost împrumutat de francezi în sezoanele următoare la Dinamo și West Brom. Daniel Niculae a ajuns la Auxerre în 2006, transferat de la Rapid, și a jucat pentru gruparea franceză timp de patru sezoane.

150 de meciuria jucat Daniel Niculae la Auxerre, echipă pentru care a marcat de 23 de ori și a dat 19 pase decisive

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează