INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATE

Un român va fi primul străin proprietar de club în Emirate? » A fondat o echipă şi vrea să îl aducă pe Ilie Balaci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 22:02

Robert Trif, 35 de ani, fost jucător la Aurul Brad, acum impresar de top în Emirate, îl vrea pe Ilie Balaci la noua sa echipă, Athletic Dubai.

Hunedoreanul Robert Cristian Trif (foto, dreapta), 35 de ani, aflat de 14 ani în Dubai, devenind unul dintre cei mai importanţi impresari din Asia, ar putea fi primul proprietar străin al unui club din Emirate. Aşteaptă doar ca noua grupare, Athletic Dubai (favorit ca antrenor este Ilie Balaci), să fie acceptată de federaţie în liga secundă.

"Am un proiect pe termen lung, vreau să cîştig titlul în cinci ani", a declarat Trif, care a fondat în 2010 agenţia de manageriat sportiv Euro World Sports Agency. Şi a intermediat transferurile tuturor jucătorilor şi antrenorilor români din zona arabă. Plus venirile lui Maradona (Al Wasl, 2011) şi Raul (Al Sadd, 2012).

Trif a jucat fotbal în echipa oraşului natal, Aurul Brad, la 16 ani era titular la seniori, a dat probe în 1998 la Steaua şi CFR Cluj, apoi a plecat în Ungaria, la Csepel (D2). Înainte de a fi forţat să renunţe la carieră din cauza unei accidentări grave.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1463663403945132
Zilberman Sorin Voivozeanu  •  23 Iunie 2015, 21:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  22 Octombrie 2014, 11:06
Postat de djeurofighter pe 22 Octombrie 2014, 10:51

Iti dau un exemplu din Germania. St. Pauli nu este o localitate, ci un cartier din Hamburg. Acelasi exemplu l-ai dat si tu, Al Wasl face parte din orasul Dubai.

si in Londra - Chelsea,Fulham, Leyton sunt cartiere la fel Benfica e cartier din Lisabona Galata,Fenerbasce sunt cartiere din Istambulul european, Beskitas cartier din Istambulul asiatic. am crezut ca Al Wasl (Arabic: الوصل‎) is a locality in Dubai, United Arab Emirates (UAE) dar se pare ca e cartier

djeurofighter
djeurofighter  •  22 Octombrie 2014, 10:51
Postat de rossonero.bucuresti pe 22 Octombrie 2014, 10:37

Comparatia cu AS MONACO e forztata acolo nu prea e loc, dar Dubai e suficient de mare ca emirat exista si Al Wasl Dubai, Al Wasl fiind un oras al emiratului Dubai ,United Arab Emirates si da poate face Athletic Dubai daca e deacord sunt deja 4 cluburi din orasul Dubai in UAE (liga 1) Al Ahli Dubai = National Dubai Al Nasar Dubai =Victory Dubai) Al Shabab Dubai =The Youth Dubai

Iti dau un exemplu din Germania. St. Pauli nu este o localitate, ci un cartier din Hamburg. Acelasi exemplu l-ai dat si tu, Al Wasl face parte din orasul Dubai.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează