INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONVOCĂRI

Un stranier e ironic și se ia de selecționerul Contra: "De ce să mă convoace? Sunt titular și joc într-un campionat mai puternic decât Liga 1"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 15:11

Mijlocașul Mihai Răduț, 27 de ani, se declară nemulțumit de faptul că deși este titular la Lech Poznan, în Polonia, este ignorat de selecționerul Cosmin Contra.

"Nu m-a contactat nimeni de la Federaţie. Chiar glumeam cu prietenii mei și ziceam «Bă, n-au de ce să mă contacteze. Joc într-un campionat mult mai puternic decât cel din Romania, sunt titular și ne batem la campionat an de an. N-au niciun motiv să mă contactez».

Eu mă simt apreciat la Lech. Avem nişte condiţii foarte, foarte bune. Suntem singura echipa din Polonia care nu a pierdut pe teren propriu. Suntem la două puncte în spatele liderului, dar cred că avem şanse mari să câştigăm titlul. De fapt, asta este şi este obiectivul nostru", a spus Răduț la TV Digi Sport.

Răduț are un gol și 6 pase în 35 de meciuri în Polonia, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB și Hatta Club, din Emiratele Arabe Unite.

700.000 €este cota lui Răduț, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1779502482283942
Emil Nae  •  03 Ianuarie 2018, 20:14

RADUTA NU AI INTELES NIMIC CONTRA ESTE LA NATIONALA DOAR CA SA VOPSEASCA JUCATORI SAU ISI CHEAMA PRIETENII CE NAIBA CE VREI SA TE CONVOACE PE TINE SI SA NU IL CHEME PE COLEGUL DE CAMERA LOBONT CARE AU SI UITAT AIA DE LA ROMA CA MAI FACE PARTE DIN LOT SAU SA NU VOPSEASCA JUCATORII ALTUI PRIETEN HAGI. ASA CA SA NU MAI VORBIM DE CE SARCINI II DA BECALI TELEFON PE CINE SA CHEME, CINE SA FIE TITULAR CA EL NU DA JUCATORI LA NATIONALA ASA DE DRAG DE TARA SI DE FOTBAL CI DE DRAG DE BANI SI COMISIOANE. CE NAIBA VEDE-TI DE TREABA NU FACI PARTE DIN CLUB. SA FII SANATOS SI SA JOCI BINE INCONTINARE CA PENTRU TINE O FACI

cristi_butelie
cristi_butelie  •  03 Ianuarie 2018, 19:48
Postat de cpt.ahab pe 03 Ianuarie 2018, 18:16

Asta au înțeles reporterii. De fapt, Răduț a spus cu totul altceva, într-o poloneză asemănătoare limbii române vorbite de Hagi: " Grzbrzgocz pszepsze bzsebzse brzszhrzelicz dzekabrzepszegrz!" De unde, până unde, campionat puternic?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

894195860736937
Dan Andrei Hanganu  •  03 Ianuarie 2018, 18:33
Postat de steaua1986forever pe 03 Ianuarie 2018, 18:07

Lech Poznan e a 4-a echipa ca traditie din Polonia. Deci, nici macar nu e in primele 3. Sigur, se bate la campionat, dar si in Romania "s-a batut la campionat" si rinamo cica an de an....

Dacă ne luam după rezultatele din cupele europene ....nu cred ca exista mai slabi ca noi ....cu excepția unei echipe restul trag la locuri de Europa pt drepturi tv fără nici un gând in a trece si ei de tururile preliminare

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close