INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Un stranier, pus pe lista neagră a echipei de club: "N-a avut evoluțiile dorite"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 14:53

Alin Toșca se numără printre fotbaliștii puși pe lista de transferuri de Betis Sevilla, la doar un an după ce spaniolii l-au cumpărat cu un milion de euro de la FCSB.

Fundașul stânga de 25 de ani a avut doar 5 apariții pentru Betis în acest sezon din La Liga, în care a adunat doar 423 de minute pe teren.

Publicația spaniolă Diario de Sevilla anunță că Toșca a fost pus pe lista de transferuri din această iarnă, iar singura pretenție financiară a echipei este aceea de a-și recupera investiția de iarna trecută.

Conform jurnaliștilor din Spania, plecarea lui Toșca este prioritară înainte ca echipa să aducă alți jucători, iar alături de Toșca, pe lista jucătorilor de vânzare, se află și mijlocașul argentinian Nahuel.

1.000.000 €este cota lui Alin Toșca pe site-ul transfermarkt.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  05 Ianuarie 2018, 19:42

Cred ca va aduceti aminte, cu cata insistenta era bagat in nationala baiatul asta, pana sa il vanda in sfarsit tartorul ala, care a nenorocit nationala cu "marfa" lui!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează