INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Unul dintre cei mai promițători români nu a prins niciun minut la echipa sa și amenință: "Dacă nu joc, plec! Sunt neglijat"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 12:30

Bogdan Vătăjelu a plecat în vară la Sparta Praga, dar nu s-a putut impune în Cehia și a pierdut lupta penttru echipa națională, acolo unde are doar 2 meciuri amicale.

Fundașul stânga de 23 de ani a vorbit despre acomodarea la echipa sa și despre faptul că nu este folosit mai des.

"M-am acomodat foarte bine. Singurul lucru care îmi lipsește este să joc la prima echipă. Am fost pe bancă tot timpul, dar nu am jucat niciun minut. Managerul echipei mi-a zis că trebuie să mă obișnuiesc cu mentalitatea de aici și să joc la U 21. 

Nu mă așteptam să nu joc deloc. Mă simt neglijat din punct de vedere al minutelor jucate. Mă așteptam să joc măcar 10 minute. 

Am vorbit cu managerul meu să încerce să vorbească cu ei, să știu și eu ce au de gând cu mine. Dacă nu o să joc, vă dați seama că o să vreau să plec undeva unde să pot evolua.

Nu mă gandeam niciodată că nu o să joc jumătate de an. Mă gândeam că o să revin la echipa națională", a spus Vătăjelu la TV Digi Sport.

1.300.000 €a primit CSU Craiova de la Sparta Praga pentru fundașul stânga 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
894347060631419
Ady Oster  •  06 Aprilie 2017, 15:46
Postat de vlad_123 pe 06 Aprilie 2017, 15:43

Vatajelu e un fotbalist excelent, mare pacat ca nu a primit mai multe sanse pana acum. Sper totusi sa reuseasca sa se afirme.

Daca era bun juca mai mult. Daca era excelent juca titular meci de meci. PUNCT!

vlad_123
vlad_123  •  06 Aprilie 2017, 15:43

Vatajelu e un fotbalist excelent, mare pacat ca nu a primit mai multe sanse pana acum. Sper totusi sa reuseasca sa se afirme.

ray51
ray51  •  06 Aprilie 2017, 14:20

Uite-asa mai dispare cate o promisiune. Parca cineva vrea raul fotbalului nostru (lol). Ia varfurile si le tine pe tusa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează