INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

"Unul strălucește, celălalt se chinuie" » Presa din Belgia și un fost mare fotbalist dau de pământ cu Stanciu

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 15:07

Stanciu a impresionat în primele meciuri jucate la belgieni, însă ultimele sale evoluții au fost mai degrabă dezamăgitoare.

Prin contrast, Sofiane Hanni s-a dovedit a fi o mutare mult mai inspirată pentru Anderlecht, notează presa din Belgia. Transferat în această vară pentru doar două milioane de euro, Hanni a marcat deja de cinci ori și a oferit cinci pase decisive în 18 meciuri. Mai mult decât atât, mijlocașul de 25 de ani este deja căpitanul lui Anderlecht.

De cealaltă parte, Nicolae Stanciu (23 ani) nu a marcat niciodată în tricoul lui Anderlecht și a dat doar trei pase de gol.

Fostul fotbalist belgian Wim de Coninck a declarat chiar că ar fi mai bine pentru Andelecht dacă Weiler îl va lăsa pe bancă pe Stanciu, la meciul cu Brugge. "Dacă Weiler vrea să joace cu cea mai bună echipă de start, atunci ar fi mai bine pentru Stanciu și Anderlecht ca el să rămână pe bancă", a spus De Coninck, citat de hln.be.

Chiar și așa, tehnicianul lui Anderlecht îi oferă în continuare șanse lui Stanciu, iar mijlocașul român a fost titularizat și la partida cu Brugge.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
10153324563120690
Stoica Relu  •  24 Octombrie 2016, 11:14

Campionatul belgian e mai bun ca al nostru pe hartie,dar in real nu e,dovada ca echipele romanesti au eliminat mereu echipele belgiene din cupele europene.Ca a dat jucatori buni in europa asta e alceva.E considerat curat,Belgia e considerata o piata sanatoasa de jucatori si d aia si mediul e sanatos,profesionist nu ca la noi si mereu a dat jucatori buni la cluburile din alte campionate,pt ca muncesc pun osul indiferent daca aus au nu valoare,pe cand ai nostri stau prost in primul rand la pregatire psihica si fizica,au multe carente in jocul tactic si se adapteaza greu.Ca talent si imaginatie in joc suntem net peste ei.Daca in Romania am avea profesionisti cu adevarat in randul presedintilor de club si antrenori supre pregatiti tehnico-tactic plus un preparatori beton am fi lejer al cincilea campionat al europei,dar la noi e mociral.D aia nu vine nimic din spate pentru ca administrativul si stafurile tehnce de la echipe pana la copii si juniori sunt de un amatorism iesit din comun,slab pregati cu totii.

ray51
ray51  •  24 Octombrie 2016, 08:58

Sper ca acest Wim de Coninck (n-am auzit de el) sa se insele amarnic. Altfel ... din vara (e prea mult?) Stanciu revine la matca. adica la FCSB.

mercuriohector
mercuriohector  •  23 Octombrie 2016, 23:40

Respirati putin, Hanni joaca mai mult varf de atac (decat mijlocas ofensiv) si azi au jucat atat el cat si Stanciu. In plus Hanni e la al 3lea sezon in Beglia, in timp ce Stanciu e a la al 10-lea meci si e mai tanar decat Hanni cu 2 ani. E timp :)

Vezi toate comentariile (51)
Comentează