INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

UPDATE şi FOTO Ciprian Marica s-a operat din nou! Cît va lipsi atacantul » Primele declaraţii ale acestuia

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 10:17

Ciprian Marica nu a mai jucat din luna martie, iar astăzi a fost supus unei intervenții chirurgicale.

17:00

UPDATE: Prima reacţie a lui Ciprian Marica, după operaţie.

"Mi-aş fi dorit să vă scriu din vestiarul echipei mele, Konyaspor, sau din preajma unui teren de fotbal. Din păcate, scriu dintr-o clinica din Germania, unde am suferit o intervenţie la piciorul drept in aceasta dimineaţă.

Medicii spun ca totul este ok şi că în scurt timp voi putea începe recuperarea. Asa cum am promis, voi ieşi mai puternic din această încercare. Nu este uşor, pentru că îmi este foarte dor de fotbal! Mi-e dor de colegii de la Konya, mi-e dor de suporterii care m-au primit cu atîta căldură! Le ţin pumnii strînşi de aici şi sper să dau goluri pentru ei cît mai rapid!

Mi-e dor de echipa naţionala şi de suporterii ei. Mi-e dor de gazon! Dar cu ajutorul celor care-mi sînt alaturi, voi reveni curînd pe teren! Vă mulţumesc din suflet pentru sustinere şi vă doresc sanatate!". a postat Marica pe Facebook.

10957188 816880671693023 1675454807938946402 o

14:00

UPDATE: Operația lui Ciprian Marica s-a terminat. Doctorii au declarat că totul a decurs bine. Atacantul român va lipsi între 6 și 8 săptămîni.

Știrea inițială:

Atacantul celor de la Konyaspor va suferi o operație la genunchiul drept și dacă recuperarea nu va decurge bine, Marica ar putea să-și încheie cariera, potrivit DigiSport.

 Marica a mai suferit o operație în luna octombrie, la meniscul piciorului drept și părea că totul a revenit la normal. Atacantul s-a accidentat în urmă cu o lună și a ratat meciul României cu Insulele Ferore.

Dacă recuperarea va decurge bine, Marica, 30 de ani, va fi apt pentru meciul României cu Irlanda de Nord, de pe 13 iunie.

"Sper ca totul să fie bine și să fiu pe teren la meciul cu Irlanda de Nord. Vreau să pun umărul la victorie", a declarat Marica.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
liberal
liberal  •  20 Aprilie 2015, 15:13

Sa joace asta cu Irlanda ??? Bai , chiar *** ? La pensie , dupa prietenul tau Mutu , la pensie , *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

str4427
str4427  •  20 Aprilie 2015, 14:52

darul facut de Dumnezeu microbistilor..el e Cipri

plischi
plischi  •  20 Aprilie 2015, 14:21

cariera de piatra?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează