INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

UPDATE // OFICIAL Prima reacție a lui Mircea Lucescu după ce a plecat de la naționala Turciei + Motivul care a dus la această decizie

Articol de , - Publicat luni, 11 februarie 2019 14:31

Mircea Lucescu, 73 de ani, nu mai e, începând de azi, selecționerul naționalei Turciei. 

UPDATE 15:50

„Cred că ne-am îndeplinit misiunea de a reînnoi și întineri naționala Turciei. În situația actuală și în vederea campaniei de calificare la EURO 2020, am căzut de acord să ne despărțim, pentru un viitor mai lin atât pentru Federație, cât și pentru noul antrenor. Vreau să mulțumesc atât președintelui Federației cât și membrilor Comitetului executiv, pentru susținere și încrederea în mine și în metodele mele, dar și echipei mele, care m-a ajutat în această etapă. Turcia va avea mereu un loc special în inima mea”, a declarat Mircea Lucescu.

„Comitetul executiv al Federației turce de fotbal a ajuns la un acord cu selecționerul Mircea Lucescu pentru a încheia contractul, în urma întrevederii ce a avut loc azi cu antrenorul român. Federația îi este etern recunoscătoare lui Mircea Lucescu pentru contribuția adusă fotbalului turc și interesul său pentru jucătorii tineri, care reprezintă viitorul naționalei. Îi dorim toate cele bune în carieră”, este comunicatul Federației turce.

2.500.000 €anual era salariul lui Lucescu la naționala Turciei, cu care mai avea contract până în vară

600.000 €a primit Lucescu de la Federația Turcă la despărțire

știrea inițială, 14:30

Potrivit surselor GSP.ro, Mircea Lucescu și Federația turcă au ajuns la un acord pentru încheierea amiabilă a contractului.

Lucescu și oficialii turci au decis că pentru națională ar fi mai bine să fie condusă de un selecționer care să fie sigur că va duce până la final campania de calificare la EURO 2020.

Mircea Lucescu va fi înlocuit de Senol Guneș, antrenorul lui Beșiktaș. În 17 meciuri pe banca Turciei, Lucescu a avut 4 victorii, 6 egaluri și 7 înfrângeri, preluând naționala în august 2017.

  • Turcia este în grupă cu Albania, Andorra, Franța, Islanda și Moldova pentru calificarea la EURO 2020, iar primul meci îl va avea pe 22 martie, în deplasarea din Albania.

De-a lungul carierei, Mircea Lucescu a antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Șahtior și Zenit.

Despre Mircea Lucescu, turcii au anunțat că ar putea ajunge la Beșiktaș, în locul lui Senol Guneș (Detalii AICI).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
nicse
nicse  •  11 Februarie 2019, 19:46

Il Luce si cu Reghe transforma orice rezultat de *** in victorii de rasunet. Lucescu ar trebui sa-si evalueze critic starea actuala si sa se retraga cu demnitate. Poate ocupa un post de consilier la federatie, poate ajuta la cresterea micilor fotbalisti ai acestei tari... Asta daca nu este ahtiat sa mai adune niste bani...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  11 Februarie 2019, 19:28
Postat de waves pe 11 Februarie 2019, 16:48

Lasă că dacă mai apuca,vine la voi la ***,Luce...Mircea Rednic a făcut din nou echipa,și o face și mai puternică pentru sezonul următor.A fost singurul care a ajutat acum clubul în momente de restriște ,și este genial ca antrenor ,cel puțin la Dinamo a făcut mereu echipa buna.La voi la t....este ca la nimeni parca ,la ți mătrășit pe Copos ,va ți desființat ...Ca sa nu mai spun că dacă rămânea Rednic la voi mai mult ,aveați vreo 4 titluri nu doua câte ,clase are și trenul. Dar asta a fost la dat staborul galeriei afara că la.t.....nu le plac oamenii cu personalitate.Si apropo porecla de " strâmbul" ia fost pusă de colegi pentru că este crăcănat,asta cu strâmbele a fost inventata...Omul are coloana ,și nu accepta sa fie atacat pe nedrept,de aia răspunde accid și cu simțul umorului totusi...RESPECT MIRCEA REDNIC...

Mai, eu atat iti zic: Sandu Neagu a locuit in incinta stadionului Giulesti pana a murit, la voi Borcea i-a dat afara din tribuna pe fratii Nunweiller si voi n-ati zis unu' nimic. Asa ca nu mai *** despre Rapid, mai bine iti vezi de treaba ta. La noi ar fi fost de neconceput sa-l dea Copos pe Rica Raducanu afara din tribuna...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  11 Februarie 2019, 17:48
Postat de Soos Vilmos pe 11 Februarie 2019, 17:15

Poate ca masculul alfa ne ca povesti ca de fapt el este cel care si-a dat demisia nemaiputind suporta sa vada ca "pretioasele" lui indicatii nu se regasesc si in rezultate.

Fugi de-aici nu si-a dat el demisia. L-au dat aia afara. Aburelile astea aiurea sunt parte a intelegerii pentru compensatia de concediere (turcii sa nu-l vorbeasca pe el de rau si el sa nu-i vorbeasca pe turci de rau). Daca avea demnitate isi dadea demisia dupa 0-3 acasa cu Islanda.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează