INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

UPDATE Stanciu semnează duminică! Detaliile finale ale acordului: salariul și durata contractului

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 21:28

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu (24 de ani), a dat mai multe detalii legate de transferul mijlocașului român de la Anderlecht la Sparta Praga. 

"Mâine dimineață vine și Stanciu la Praga și probabil vom încheia transferul. Cred că în seara asta și cluburile vor definitiva transferul. Suma de transfer e un pic mai mult de 5 milioane de euro. Belgienii nu sunt într-o pierdere foarte mare. Eu cred că e ok pentru toată lumea. Ei scapă de un salariu foarte mare.

Nicu va fi vândut definitiv fără procente. Aseară a mai venit o ofertă pentru el. Cluburile au crezut că le e mai ușor dacă negociază cu o femeie, însă negociem dur. Dacă o femeie zâmbește, înseamnă că trebuie să fie ca ea. Nu e un pas înapoi transferul în Cehia. Cred că a fost un ghinion teribil la Anderlecht pentru că s-au schimbat antrenorii foarte des", a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

Surse GSP.ro informează că Stanciu va încasa 1 milion de euro net pe sezon în Cehia și va semna duminică un acord pe 3 ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
para.para
para.para  •  14 Ianuarie 2018, 17:19

Mai e putin si trece duminica bai gigistilor si voi n-ati dat break news de la impresara voastra preferata.

mosvasile
mosvasile  •  14 Ianuarie 2018, 14:28

Aia acolo, muncesc si duminica numai sa-l "rezolve" pe "Nicu"!Coana Anamaria in acest transfer-daca se va face-va avea doar rolul de "sursa"!

939271716140965
Manu Ion  •  14 Ianuarie 2018, 11:20

Sunt curios sa vad cine da 5 milioane euro pe o non valoare!!!!!! Asta nu valoreaza la ora actuala nici 1 milion!!!!! Voi nu vedeti ca este cel mai slab mijlocas care a fost in ultimi 10 ani la nationala!!!! Nu gandeate deloc in teren!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează