INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Urmează haosul la echipa lui Răzvan Lucescu?! Decizie fără precedent luată de Poliție

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2018 13:04

Potrivit postului elen de televiziune Skai TV, Ivan Savvidis ar fi urmărit de poliție. Procurorii au lansat deja o investigație, după ce proprietarul lui PAOK a pătruns pe teren cu un revolver, amenințând arbitrul și oficialii lui AEK Atena duminică seară.

S-ar fi emis un mandat de arestare pe numele magnatului cu dublă cetățenie (rusă și greacă), fost membru al Parlamentului la Moscova și apropiat de Vladimir Putin. Iar poliția îl caută pentru a-l reține.

În același timp, procurorii ar avea mandate de arestare și pentru cei patru bodyguarzi ai lui Savvidis. Și ei ar fi fost înarmați când și-au însoțit patronul pe gazon. 

”Când cineva intră pe teren cu un pistol, e o provocare inadmisibilă”, a declarat Georgios Vassiliadis, ministrul adjunct al Sportului. Totuși, ziarul Sport24 încearcă să-l cauționeze pe Savvidis:  ”Purta legal arma. E interzis să vii pe stadion înarmat, dar, în tensiunea momentului, a uitat că are pistolul la el”.

Vezi și: Ipoteză incredibilă după nebunia de la PAOK - AEK Atena: "Ești mort"! » Politicul se implică: PAOK retrogradată și campionatul suspendat?!?

Vezi aici filmul evenimentelor de la meciul de aseară dintre PAOK și AEK Atena

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
marian0904
marian0904  •  12 Martie 2018, 22:25

Pacat de performantele echipei. In 2 meciuri totul s-a dus pe apa Sambetei. E clar ca masurile luate vor fi dure. Asta nu e fotbal!

balauru48
balauru48  •  12 Martie 2018, 21:34
Postat de John Milne pe 12 Martie 2018, 15:47

Trebui mandat si pt Razvan sau dat afara din Greece.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentuu
indolentuu  •  12 Martie 2018, 16:01
Postat de John Milne pe 12 Martie 2018, 15:47

Trebui mandat si pt Razvan sau dat afara din Greece.

:)))))))) pilnie prost ca de obicei

Vezi toate comentariile (13)
Comentează