INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  QATAR

Vali Lazăr, prestație de excepție pentru Al Sailiya în ultimul meci de campionat! A reușit o dublă

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 20:14

Echipa lui Dragoș Grigore și Vali Lazăr, Al Sailiya, a câștigat lejer meciul din deplasare împotriva lui Qatar SC, scor 5-1.

Cei doi români au fost titulari și au avut evoluții foarte bune. Fostul mijlocaș ofensiv al lui Dinamo chiar a reușit să marcheze de două ori.

Lazăr a punctat pentru 3-0 și 5-0, în minutele 45+1, respectiv 62. În cele 6 etape scurse până acum, Al Sailiya a adunat 12 puncte.

Este pe locul 5, la 3 puncte de Al Sadd care e pe 2. Qatar SC are doar 3 puncte, având 16 goluri primite în cele 6 meciuri de până acum, fiind cea mai slabă apărare din campionat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează