INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Van Damme, veteranul lui Antwerp: ”Cu Bölöni, avem cantonament înaintea fiecărui meci, pentru că așa a făcut toată viața”

foto: royalantwerpfc.be
foto: royalantwerpfc.be

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 13:22

Jelle Van Damme, fundașul în vârstă de 34 de ani al lui Antwerp, spune: ”Sunt OK cantonamentele? Nu! Dar sunt bune pentru un grup de jucători. În fiecare echipă sunt câțiva care mănâncă nesănătos sau care se culcă prea târziu”.

Când discută cu jucătorii lui Antwerp, jurnaliștii flamanzi se opresc întotdeauna și la Loți Bölöni. Ultimul care a vorbit despre antrenor a fost veteranul Jelle Van Damme, fundașul în vârstă de 34 de ani.

"E meritul lui Bölöni că suntem pe locul 4. Sigur, fotbaliștii sunt pe teren, dar am ajuns aici datorită antrenamentelor și stilului său de joc. El știe mai bine decât oricine ce lot are și ce poate face cu acest lot", a declarat Van Damme.

Întrebat care e principala calitate a tehnicianului, apărătorul a răspuns: "Încăpățânarea. Asta îl face atât de bun. Dacă e ceva în care crede, atunci merge până la capăt cu acel plan. De exemplu, intrăm în cantonament în fiecare săptămână, chiar și înaintea meciurilor de acasă. A făcut acest lucru toată viața. E OK? Nu! Dar e bine pentru un grup de jucători. În fiecare echipă sunt câțiva care mănâncă nesănătos sau care se culcă prea târziu. Așa că are dreptate".
Van Damme a încheiat: "Poți să ai orice argument, la Bölöni e mereu cum vrea el". 

"Bölöni e un om de treabă, simpatic, dar numai în afara terenului, în afara fotbalului.
E un perfecționist, știe totul despre fiecare echipă cu care jucăm. Și are un plan pentru fiecare etapă.
Nu jucăm ca Barcelona, dar aceea e altă lume. Pentru noi, la sfârșitul meciurilor, tot ce contează sunt punctele"
Jelle Van Damme, fundaș Antwerp

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Ianuarie 2018, 14:32

A realizat cu rigurozitate maxima portretul fidel al ungurului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează