INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Vătăjelu, căpitan în primul meci la Sparta Praga: "Banderola a reprezentat un cadou pentru venirea mea aici"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 20:32

Bogdan Vătăjelu, jucătorul transferat de Sparta Praga de la CSU Craiova în schimbul a 1,4 milioane de euro, a debutat pentru echipa cehă într-un meci amical cu Freiburg, scor 0-0.

Fundașul stânga din România a fost căpitan chiar la primul meci la noua formație pentru care a semnat pentru următorii 3 ani și jumătate.

"Banderola primită a reprezentat un cadou pentru venirea mea la Sparta. E diferență între ce e acolo și ce e în România. Am învățat cuvintele esențiale în cehă. Mă voi apuca să învăț limba cehă, e foarte important.

Tot fundaș stânga joc și aici. Nu cred că voi juca pe alt post. Cei de la Sparta încă își amintesc de Steaua, dar nu se bucură deloc! Fotbalul de aici cred că e peste cel din România. Noi vrem să câștigăm titlul, chiar dacă suntem pe locul 3 la 4 puncte de lider", a declarat Vătăjelu la TV Digi Sport.

"Mi-aș fi dorit să pot juca și eu pe noul stadion Ion Oblemenco. Dar sper să pot juca în Europa contra lui CSU și automat să joc și pe stadionul din Craiova. Nu cred că ar fi probleme dacă m-aș întoarce la Craiova ca adversar" Bogdan Vătăjelu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
brandremist
brandremist  •  13 Ianuarie 2017, 08:21
Postat de Alin Valerin pe 13 Ianuarie 2017, 07:02

Pas înapoi....exemplul simplu, Steaua cu echipa asta pușcărie din toamna, a eliminat pe sparta......s-a dus pentru 3 lei in plus, mai bine ramanea la Craiova....

Exemplu și mai simplu : Sparta Praga a terminat grupa EL pe primul loc și s-a calificat în "primăvara europeană". Steaua??? E un pas înainte clar pt el.

737354169749900
Alin Valerin  •  13 Ianuarie 2017, 07:02

Pas înapoi....exemplul simplu, Steaua cu echipa asta pușcărie din toamna, a eliminat pe sparta......s-a dus pentru 3 lei in plus, mai bine ramanea la Craiova....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Ianuarie 2017, 21:54

...iti dorim sa castigi campionatul cu Sparta ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează