INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Veşnica problema a lui Mircea Lucescu: Arbitrul, bată-l vina!

Mircea Lucescu s-a plîns iar de arbitraj
Mircea Lucescu s-a plîns iar de arbitraj

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 21:17

După primele puncte pierdute în acest sezon (1-1 cu Arsenal Kiev), suflate de golul reuşit de Mazilu în al cincilea minut de prelungire, Mircea Lucescu s-a plîns iar de arbitraj.

"Am făcut cel mai slab joc din actualul campionat şi nu meritam să batem. Ne-am relaxat şi asta se pedepseşte mereu. Dar adversarii au jucat foarte tare, au faultat mult şi trebuiau să rămînă în zece oameni. La un contraatac a existat un fault de ultim apărător, deci se impunea cartonaşul roşu. Altfel, arbitrajul a fost unul normal", a acuzat antrenorul lui Şahtior.

Inbox:
SĂPUNARU a jucat pînă în minutul 78 la Porto în testul cu Lyon (1-2). "I-au lipsit cîţiva milimetri să înscrie din foarfecă. N-a avut griji cu Bastos şi s-a înţeles bine cu Hulk", l-a lăudat O Jogo.
ŞTEFAN RADU a greşit la primul gol primit de Lazio în amicalul pierdut (1-3) cu Villarreal. Ex-dinamovistul a jucat tot meciul fundaş stînga la echipa romană.
CODREA a fost folosit doar după pauză la Siena, în amicalul (7-0) cu amatorii de la Pianese.
BARCELONA caută sponsor în Asia ca să facă rost de 5 milioane de euro, pe care Fabregas ar trebui să le reţină din transferul de la Arsenal. Catalanii oferă 40 de milioane pentru spaniol.
MESSI a făcut show în Mexic, la meciul caritabil cîştigat de echipa Prietenilor săi (5-4) contra unei selecţionate a stelelor. Argentinianul a marcat un gol, la fel Romario, iar Palermo, două.
REZULTATE CM UNDER 20: Costa Rica - Spania 1-4, Australia - Ecuador 1-1 (grupa C) şi Nigeria - Guatemala 5-0, Croaţia - Arabia Saudită 0-2 (grupa D).
LIGA CAMPIONILOR programează astăzi trei meciuri din turul 3 preliminar: BATE Borisov - Ekranas (în tur 0-0), Panathinaikos - Odense (0-1), Shamrock Rovers - FC Copenhaga (1-1).

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
pufulycy
pufulycy  •  02 August 2011, 10:39

E clar,de la tine a invatat muc cel mic varianta cu arbitrii.Daca ne uitam bine,cra-pid,e pe locul care-i arata valoarea. Da-i bani lui copos sa cumpere oamenii in negru,sa poata face retar-datul de muc ceva,ca altfel... e vai de numele vostru.Oricum sunteti huliti,tu mai ai noroc cu banii de la patron,ca altfel esti dus pe copca ! Ai valoare umana ZERO,si fi-tu,te urmeaza de aproape. Sunteti niste nulitati,care profita de pe urma altora,si cand sunteti criticati,dati vina pe altii ! NULITATILOR !!!

geocluj
geocluj  •  02 August 2011, 10:13

cea mai tare faza a fost cand era in Turcia. cand a fost la Galata se plangea de o conspiratie nationala care s-o impiedice pe Galata sa ia titlulu. mai apoi cand s-a transferat la Besiktas zicea ca e clar ca toata lumea de la federatie ajuta Galata ca fiind cel mai galonat club :::)))

alpin
alpin  •  02 August 2011, 08:59

"Am făcut cel mai slab joc din actualul campionat şi nu meritam să batem." Asta o fi in limba romana?!?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează