INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Veste proastă pentru Ciprian Tătăruşanu » Şefii Fiorentinei au luat o decizie care îl va afecta

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 decembrie 2014 20:15

Fostul portar al Stelei, Ciprian Tătăruşanu, nu are deloc motive de bucurie la Fiorentina, după ce conducerea italienilor a luat decizia prelungirii contractului lui Neto, portarul titular al violeţilor.

Tătăruşanu a apărat doar în 5 meciuri din Europa League în acest sezon şi a primit un singur gol, dar în Serie A încă n-a apucat să debuteze.

Portarul român este anunţat titular şi în partida din această seară contra lui Dinamo Minsk, meci ce contează pentru Grupa K din Europa League. Orice s-ar întîmpla în această partidă, Fiorentina va merge în primăvara europeană de pe primul loc.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
madskills
madskills  •  12 Decembrie 2014, 13:08
Postat de bazileon pe 12 Decembrie 2014, 10:17

Poate ca nu e zeu, Stefan Radu, dar e un jucator foarte bun. Macar sa mai aiba Romania cinci - sase jucatori, titulari la echipe de calibrul Romei! In loc de asta avem vanturile rasuflate ale Stelei: Rusescu, Bourceanu, Chiriches, Tatarusanu, Gardos; acum nea Puiu vrea sa-l readuca la nationala pe zevzecul de Radoi; Filipescu asteapta si el!

Radu joaca la Lazio, care nu e nici pe departeeee de nivelul Romei, echipa care se bate de cativa ani pentru locul 2. :) Stai linistit, nu plange nimeni dupa Stefan Radu la nationala. Daca te porti ca o primadona, nimeni nu o sa-ti simta lipsa. Uite la Mutu, cu toate pacatele lui, ala se certa cu selectionerul ca SA VINA la lot, nu invers :) Macar atat si Mutulica tot are o bila alba (pe langa sacul de negre) la nationala.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Decembrie 2014, 11:46

asa, si ? sa fie sanatos, freaca banca inca 5 ani, ia o valiza de bani.. ce, nu stie cum arata o valiza ? nu stie de unde sa faca rost de una ? pai, din Pipera..))

bazileon
bazileon  •  12 Decembrie 2014, 10:17
Postat de madskills pe 12 Decembrie 2014, 07:45

Cu cine sa lupte ma? Cu Neto? :))) Tu l-ai vazut pe ala cum apara?? :) Tatarusanu a avut din primul minut sansa porcului de Craciun. Dar e tipic romanesc: apa trece, leafa merge. Si crezi ca daca dadeau bani multi il tineau in teren daca nu merita? Uite la Chiriches, e praf in Anglia, desi s-au platit bani multi pe el. Si daca nici el nu a primit sanse...Dar asta e "valoarea" romanilor la ora actuala, sa nu ne mai ascundem. Spune-mi un singur fotbalist roman titular la o echipa de top. Si nu, nu-mi Stefan Radu, ala daca era vreun zeu, juca demult la Juve, Milan sau Inter.

Poate ca nu e zeu, Stefan Radu, dar e un jucator foarte bun. Macar sa mai aiba Romania cinci - sase jucatori, titulari la echipe de calibrul Romei! In loc de asta avem vanturile rasuflate ale Stelei: Rusescu, Bourceanu, Chiriches, Tatarusanu, Gardos; acum nea Puiu vrea sa-l readuca la nationala pe zevzecul de Radoi; Filipescu asteapta si el!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează