INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Veste URIAȘĂ pentru Răzvan Marin! O semifinalistă Champions League a făcut o superofertă oficială!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 13:19

AS Roma, semifinalistă UEFA Champions League, este încântată de jocul lui Răzvan Marin și vrea să îl transfere cât mai repede pe mijlocașul român de 21 de ani.

Presa din Belgia anunță că formația antrenată de Eusebio Di Francesco a făcut o ofertă de 7 milioane de euro pentru transferul lui Răzvan Marin. Totuși, se pare că Standard Liege ar fi refuzat această sumă. Bruno Venanzi, președintele clubului, nu este de acord ca Marin să plece la doar un an după transferul său, iar antrenorul Ricardo Sa Pinto îl consideră indispensabil.

În urmă cu o lună, impresarul jucătorului, Pietro Chiodi a dezvăluit că a vorbit cu antrenorul Romei despre Răzvan Marin și că acesta este impresionat de român.

4.000.000 €este cota lui Răzvan Marin, potrivit transfermarkt

Răzvan Marin a venit în ianuarie 2017 la Standard Liege, pentru 2,4 milioane de euro și s-a impus rapid în primul "11". În acest sezon a dat 4 goluri și 12 pase de gol în 38 de meciuri.

Pe postul de mijlocaș central, AS Roma îi are pe Maxime Gonalons, Daniele De Rossi, Radja Nainggolan, Kevin Strootman și Lorenzo Pellegrini.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
liverpool.de.romania
liverpool.de.romania  •  26 Aprilie 2018, 07:12
Postat de calinescu_ pe 25 Aprilie 2018, 16:47

OFERTA AIUREA ....!!!! RAZVAN MARIN E IN CA SPERANTZA IAR PAREREA MEA ESTE CA EL NU MAI ARE POTENTIAL DE PROGRES ....!!!! SPER SA MA INSEL .....!!!!

vezi putin tastatura aia: se pare ca ti s-a blocat pe CAPS, punct si semnu exclamarii .....!!!!

calinescu_
calinescu_  •  25 Aprilie 2018, 16:47

OFERTA AIUREA ....!!!! RAZVAN MARIN E IN CA SPERANTZA IAR PAREREA MEA ESTE CA EL NU MAI ARE POTENTIAL DE PROGRES ....!!!! SPER SA MA INSEL .....!!!!

851072578301681
Vyyllyy Engel  •  25 Aprilie 2018, 16:33

Toti care nu trec pe la fc mizeria europei sb, reusesc in europa, Marin a ales bine sa nu se ducă la oier, toți care trec pe la fcmizeriaeuropeisb se ratează.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează