INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RAYO VALLECANO

Vestea pe care fostul căpitan al naționalei nu voia să o audă: "Nu vom conta pe tine"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 17:19

Răzvan Raț (36 de ani) mai are contract până în 2018 cu spaniolii de la Rayo Vallecano, dar clubul l-a anunțat pe fostul căpitan al "tricolorilor" că nu va miza pe serviciile sale în sezonul următor.

"Vreau să joc în continuare la Rayo, nu îmi doresc să plec. Dar asta depinde doar de club. Dacă va veni o oferă bună pentru mine și pentru club, o voi studia, dar dacă rămân în cele din urmă, mă voi lupta să joc. Deși cei de la echipă mi-au transmis că voi avea mai puține posibilități de a juca în acest sezon", a spus Raț pentru Ser Deportivos, citat de Marca.

În presezon, Raț s-a alăturat echipei cu o săptămână mai târziu decât restul colegilor, din cauza unor probleme de familie, dar a ținut să clarifice zvonurile conform cărora nu ar fi vrut să ajungă la timp la antrenamente.

"Am cerut permisiunea clubului după meciul cu Sevilla Atletico și am primit-o. M-am alăturat mai târziu din cauza unor probleme familiale, nu pentru că nu aș fi vrut să fiu la timp la pregătire", a adăugat Raț.

Raț a ajuns la Rayo în 2015, după un sezon la PAOK, iar în stagiunea trecută a evoluat în 16 partide pentru gruparea de ligă secundă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
520143398153430
Pavel Radu  •  21 Iulie 2017, 18:56

Mutule , ce mai astepti ?

arsenie_b
arsenie_b  •  21 Iulie 2017, 18:50

Rat mai joaca fotbal? Credeam ca s-a retras din bun simt, ca abia se mai taraste pe teren de vreo 4 ani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează