INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL

Vești bune pentru Gâlcă » 8 jucători care erau incerți vor reveni în meciul cu Betis

Foto: Gulliver/GettyImgaes
Foto: Gulliver/GettyImgaes

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 20:11

Costel Gâlcă se va putea baza la următorul meci de joi cu Betis pe cei 8 fotbaliști care nu s-au antrenat marți din cauza unei gastroenterite.

Astfel, Victor Alvarez, Victor Sanchez, Burgui, Asensio, Hernan Perez, Gerard Moreno, Alvaro Gonzalez și Abraham au fost incluși în lotul lui Espanyol pentru meciul cu Betis.

"Situația s-a îmbunătățit. O să vedem mâine cum stăm, bănuiesc că vor avea mai multă forță, dar unii dintre ei au fost foarte afectați. Cel mai rău erau Hernan Perez, Marco Asensi și Burgui" Costel Gâlcă la conferința de presă

În lotul catalanilor va apărea după o pauză de o lună și portarul Giedrius Arlauskis, care revine după o accidentare.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
10204048099626750
Laur-Marian Mertea  •  03 Martie 2016, 03:27

Ah! Citisem GSP îl lasă în pace pe Gâlcă şi am accesat articolul. Am făcut trafic online fără să vreau. P.S.: Aţi uitat să menţionaţi faptul că domnul Costel Gâlcă este fostul antrenor al echipei campioane a României. P.P.S.: Acum am observat că nu aţi introdus în tag-urile articolului fosta campioană a României. E probabil de vină cel cu pixelul albastru, ştiu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează