INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENCLERBIRLIGI

Veşti bune pentru Victor Piţurcă » Bogdan Stancu a marcat în Turcia!

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 22:19

Echipa românilor Bogdan Stancu şi Liviu Antal a cîştigat cu scorul de 2-0 pe terenul echipei Eskisehirspor, într-un meci contînd pentru etapa a treia din prima ligă turcă.
Cei doi români au fost titulari, însă doar Bogdan Stancu a jucat toate cele 90 de minute şi a reuşit să marcheze în minutul 86. Atacantul naţionalei României se află la al doilea meci consecutiv în care marchează pentru echipa turcă. Liviu Antal a fost titular pentru Genclerbirligi şi a fost înlocuit în minutul 80.

După această victorie, Genclerbirligi a urcat pe poziţia a treia, avînd un meci în plus faţă de celalalte echipe.

Bogdan Stancu este favorit să evolueze ca titular în partida cu Ungaria, urmînd să-l înlocuiască pe Ciprian Marica, suspendat după cartonaşul roşu încasat cu Grecia, 1-0. Atacantul lui Genclerbirligi se bate pentru un loc în primul ”11” cu Claudiu Keşeru, vîrful Stelei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
godot
godot  •  20 Septembrie 2014, 18:46
Postat de sakamoto pe 20 Septembrie 2014, 09:41

Extraordinar! A marcat febletea lui Putzi gol! Se intimpla atit de rar, incit trebuie sarbatorit.

Are 15 goluri in 31 de meciuri, deci nu-i deloc rar. E cel mai constant jucator ofensiv roman dintr-un campionat decent.

bamse1901
bamse1901  •  20 Septembrie 2014, 16:43

si care e veste? nu ne atacant? parca asta e treaba atacantilor

sakamoto
sakamoto  •  20 Septembrie 2014, 09:41

Extraordinar! A marcat febletea lui Putzi gol! Se intimpla atit de rar, incit trebuie sarbatorit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează