INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Vești bune! Unul dintre tricolorii accidentați cu Kazahstan a revenit mai devreme la antrenamente

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 10:48

Accidentat în meciul din Kazahstan (0-0), din preliminariile Campionatului Mondial, Alex Chipciu a revenit la antrenamentele cu echipa de club, deși anunță că nu este 100% recuperat.

Mijlocașul lui Anderlecht a suferit o ruptură musculară la meciul cu kazahii și s-a preconizat că va necesita aproximativ o lună pentru recuperare. Acesta a suferit și o intervenție chirurgicală la nas. 

Chipciu a publicat un mesaj pe rețele de socializare, în care anunță că operația a fost un succes și că a revenit la antrenamentele normale. 

"Operația la nas a reușit, iar recuperarea după accidentarea de la națională decurge bine. Încă nu sunt 100% apt, dar azi am făcut primul antrenament normal și sunt nerăbdator să revin pe teren", a scris Chipciu, alături de o fotografie de la antrenament.

Fotbalistul de 27 de ani face parte din lotul lărgit ales de Christoph Daum înaintea meciului cu Polonia, de pe data de 11 noiembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează