INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vești proaste pentru Ianis Hagi » Motivul pentru care una dintre echipele care-l doreau se retrage din cursă

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 12:30

Se anunță o perioadă de transferuri agitată pentru Ianis Hagi, care își dorește să plece, cel puțin pentru o perioadă, de la Fiorentina, unde nu a primit suficiente șanse de a juca.

Varianta cea mai vehiculată pentru mijlocașul de 19 ani este aceea a unui împrumut, dar una dintre echipele care-și anunțaseră interesul pentru jucătorul român e pe cale să se retragă din cursă.

Este vorba despre Pescara, gruparea de Serie B antrenată e Zdenek Zeman. Conform italienilor de la Rete8, tehicianul ceh este de părere că fizicul firav al lui Hagi jr. nu îi poate permite jucătorului să se impună în fotbalul italian.

Cu toate acestea, Galatasaray,  Empoli și SPAL Ferrara rămân interesate de Ianis Hagi, care nu a evoluat deloc pentru echipa mare a Fiorentinei în acest sezon.

Ianis Hagi are două meciuri pentru prima echipă a Fiorentinei, ambele în ediția precedentă, însă în acest sezon a fost ignorat de Stefano Pioli, care l-a ținut numai pe banca de rezerve sau l-a trimis la echipa Primavera.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Ianuarie 2018, 11:03

A fost prea repede trimis in lume de Gica.

sexilian
sexilian  •  01 Ianuarie 2018, 19:57

pacat de copil care s-ar putea sa aiba deviatii si totul pentru o ambitie fortata de un iresponsabil..........

116009845860418
Gheorghe Mihaila  •  01 Ianuarie 2018, 19:35

Tasu nu înțelege că fisu este un jucător de fotbal și nu un fotbalist.Si încă ceva,regele fotbalului românesc a fost NICOLAE DOBRIN.Hagi este mic fotbalist pe lângă acest titan :Gicu Dobrin.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează