INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Vești proaste pentru Tătărușanu » Fiorentina a adus unul dintre cel mai bine cotați portari din Italia

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 18:26

Fiorentina l-a transferat pe portarul de 24 de ani Marco Sportiello, de la Atalanta, iar Tătărușanu riscă să piardă locul din poarta formației viola. 

Noua achiziție a Fiorentinei a efectuat astăzi vizita medicală și va evolua sub formă de împrumut pentru un an și jumătate, pentru ca mai apoi Fiorentina să aibă opțiune de cumpărare pentru suma de 6 milioane de euro.

Presa din Italia informează că Sportiello va fi în primă fază rezerva portarului român, dar Tătărușanu a fost criticat pentru prestațiile din ultima vreme și ar putea pierde postul de titular în cazul în care evoluțiile nesigure vor continua.

Sportiello este foarte bine cotat în Italia și din 2013 a evoluat la Atalanta. În acest sezon de Serie A, goalkeeperul a jucat 8 meciuri la Atalanta, precum și două în Cupa Italiei.

9.000.000 €este cota lui Marco Sportiello pe site-ul transfermarkt.com.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
onduku
onduku  •  13 Ianuarie 2017, 21:11
Postat de juv3ntin pe 13 Ianuarie 2017, 20:57

daca-l aduceau pe Perin da, era nasol. Dar au adus o rezerva.

N-are Fiorentina bani de Perin.

onduku
onduku  •  13 Ianuarie 2017, 21:10

Nu mai e titular la Atalanta, Berisha e. Si ala era rezerva la Lazio. Deci ce va face sa credeti ca Tatarusanu va fi tras pe linie moarta in fata unei rezerve de la Atalanta? Ala inainte de Atalanta, jucase la Carpi. Nu la Steaua Bucuresti.

juv3ntin
juv3ntin  •  13 Ianuarie 2017, 20:57

daca-l aduceau pe Perin da, era nasol. Dar au adus o rezerva.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează