INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA CHINEI

Victorie chinuită pentru Olăroiu în Cupa Chinei! Urmează duelul cu discipolul Cannavaro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 17:39

Jiangsu Suning s-a calificat azi în optimile de finală ale Cupei Chinei după o victorie chinuită cu Sichuan Annapurna, scor 1-0, formație din a doua divizie chineză.

Reușita calificării a venit în minutul 92. Chen a înscris în proprie poartă și și-a îngropat definitiv echipa.

Trupa lui Cosmin Olăroiu are un parcurs fantastic în ultima vreme. În cele 5 partide cu "Oli" pe bancă, formația a obținut 4 succese și a terminat un meci la egalitate.

Sâmbătă, 28 aprilie, Jiangsu Suning are parte de un meci dificil în campionat. Formația lui Cosmin Olăroiu joacă în deplasare cu Guangzhou Evergrande. Echipa lui Fabio Cannavaro, fostul secund al lui Olăroiu de la Al Ahli Dubai, are în componență jucători precum brazilienii Ricardo Goulart (mijlocaș 26 de ani trecut pe la Cruzeiro și Internacional) și Alan Carvalho (vârf de 28 de ani cu 5 sezoane la Salzburg).

Citește și: Olăroiu i-a cucerit pe jucătorii lui Jiangsu: "Ne dă încredere"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează