INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

VIDEO 11 la rând! Șumudică face spectacol în Turcia! Victorie pe terenul lui Akhisar, scor 2-0! Kayseri urcă pe podium + Reacția antrenorului român

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 12:27

Kayserispor continuă seria de meciuri fără înfrângere, ajugând la 11 partide, după ce s-a impus în deplasare, pe terenul lui Akhisar Genclik Spor, scor 2-0.

Veteranul de 34 de ani Umut Bulut a semnat ambele reușite ale formației antrenate de Marius Șumudică, ajungând la 9 reușite în acest sezon, la egalitate cu brazilianul Love.

Victoria o urcă pe Kayserispor pe locul 3, cu 30 de puncte, peste Beșiktaș, Fenerbahce și Trabzon, primele două având și un meci mai puțin. Este la 3 lungimi de Basakeshir, care e lider, cu 33 de puncte.

"Scopul nostru era să luăm 3 puncte. A fost un meci bun. Cred că merităm 3 puncte. Astăzi, ne-am dominat adversarul din minutul 1 până în minutul 90. Adversarii n-au avut nicio şansă la poartă. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie. Am început meciul în 4-2-3-1, am schimbat apoi şi am revenit la 4-5-1. Am fost mai buni şi am câştigat. Scopul meu este să terminăm în primele 8 echipe. Mereu există presiune", a declarat Marius Şumudică, potrivit kayseriolay.com.

FINAL Akhisar - Kayserispor 0-2 (Bulut 20, 75)

VEZI LIVETEXT AICI! /  VIDEO AICI
*Vural s-a accidentat după 8 minute, iar Fernando Boldrin i-a luat locul

11 meciuri 
consecutive fără înfrângere are Kayserispor în toate competițiile

Echipele de start:

Akhisar: Lukac - Osmanpasa, Yumlu, Tasdelen, Keles - Serginho, Ceviker - Adin, Aydogdu, Bayram - Hora

Kayserispor: Lung Jr. - T. Lopes, Kana, Săpunaru, Turan - Cinaz, Badji - Mendes, Turuc, Vural - Bulut

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  17 Decembrie 2017, 19:11

Asteptati sa se joace etapa intai !! Faptul ca Sumudica a jucat un pic mai devreme nu garanteaza ca va ramane pe 3. Mai trebuie sa se termine meciul lui Besiktas apoi si sa joace Fenerbahce. In rest succes Sumudica si oricarui roman care munceste peste hotare.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Decembrie 2017, 18:16
Postat de lapusneanul pe 17 Decembrie 2017, 18:05

prostea, cu cine te contrazici, te uiti in oglinda ?..:)reghe e la camile,cand *** te duci acolo, carte multa nu se cere, sa fii prost si sa ai ...carnet de antrenor :)

Iertare, tovarasu` gradu`, nu-mi pot sa ma contrazic cu de-astia ca dvs., care nu se uita in oglinda. Oti avea vreun motiv... Cat despre camile si restul, si Tilica cel Roz a fost la fel de dotat, a indeplinit conditiile: ”carte multa nu se cere, sa fii prost si sa ai ...carnet de antrenor”. Si a plecat ca la fotbal, i-au dat seicii un sut...

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Decembrie 2017, 18:05
Postat de jack_the_stripper pe 17 Decembrie 2017, 17:30

De, nu toti sunt asa de incredibil de fara stelute ca tine. Daca tu ai vazut ca eu am facut comparatie intre cele doua campionate, asta denota o inteligenta fara limite. Era vorba de un raspuns unuia la fel de inteligent fara limite, ca tine, care ardea de dorul unor declaratii ale lui Reghe, la fel de spumoase ca ale omniprezentului Ninel... Deci, pe scurt: tacutul Reghe ia 2,5 milioane pe an, guralivul Tilica - 400 de mii. Concluzia e simpla. Cu sau fara stelute...

prostea, cu cine te contrazici, te uiti in oglinda ?..:)reghe e la camile,cand *** te duci acolo, carte multa nu se cere, sa fii prost si sa ai ...carnet de antrenor :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează