INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR - KONYASPOR 2-1

VIDEO A început nebunia și la turci! Șumudică a pupat arbitrul după victoria de aseară!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2017 09:06

Șumudică l-a pupat pe asistentul ”centralului” Palabiyik, care i-a dat ușor penalty-ul din care Deniz Turuc a deschis scorul în meciul câștigat de Kayserispor, scor 2-1 cu Konyaspor. 

Kayseri e o bancă acasă. Ieri a bifat a 4-a victorie în 5 meciuri disputate (mai are o remiză) în fața propriilor fani, 2-1 cu Konyaspor, dar a avut și norocul unui arbitru, Ali Palabiyik, care i-a întins o mână.

La penalty-ul din minutul 50, cel transformat de Deniz Turuc pentru 1-0, Ali Turan a făcut henț fiind împins din spate de unul dintre jucătorii lui Marius Șumudică.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului!

Iar la reușita de 2-0, oaspeții au reclamat un henț la autorul golului, Ryan Mendes. Greu însă de văzut. A fost momentul în care Șumi s-a dus la asistentul lui Palabiyik și l-a pupat pe obraz!

Lung jr. și Cristi Săpunaru s-au numărat printre titularii lui Kayseri, însă ultimul a fost înlocuit la pauză. Fără vină la golul primit (90), Lung a avut emoții la jumătatea reprizei secunde, când a primit o lovitură la cap. Și-a revenit însă repede. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bicoz
bicoz  •  23 Octombrie 2017, 12:00

Aurelian Botezatu, lasa-te de comentat sportul asta daca nu vezi intentia de-a lovi mingea cu mana. Nu lui Sumi i s-a intins o mana, ci chiar tie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează