INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGUE 1

VIDEO A salvat un punct » O nouă evoluție bună a lui Tătărușanu o ajută pe Nantes să continue seria pozitivă în Franța

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 18:13

Ciprian Tătărușanu n-a putut bloca diagonala egalizatoare a lui Malcom, dar a reușit trei parade, cu care a prelungit la 7 meciuri seria fără eșec a "canarilor". Nantes a remizat pe terenul lui Bordeaux, scor 1-1. 

Tătărușanu a trecut cu bine peste un hop greu, deplasarea la Bordeaux, care avea 3 victorii din 3 acasă în actuala Ligue 1. A primit doar un gol, iar Nantes a scos un egal (1-1), cu care ajunge la 7 etape consecutive fără eșec. Prestația bună a lui Ciprian l-a ajutat însă încă o dată pe Ranieri.

Mai ales prin dubla paradă reușită în minutul 79: a respins lateral o minge cu pământul trimisă de Djidji și a continuat cu un reflex succesiv în fața lui Cafu! Și când a ezitat (54), a blocat cu piciorul șutul lui Malcom.

Brazilianul a fost singurul care l-a învins, cu o diagonală în plasa laterală, Tătă atingând insuficient balonul. Portarul român a mai dat emoții la un corner, dar a prins sigur ultima centrare a lui Mendy, astfel încât golul lui Nakoulma, dinaintea pauzei, a asigurat azi un punct. 

VIDEO cu golurile partidei

3 goluri
în 720 de minute în Ligue 1 a primit Tătărușanu. În total, defensiva lui Nantes a încasat doar 6 goluri, la fel ca PSG și Caen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Octombrie 2017, 12:37

Tatarusanu e bun.

vladutz13
vladutz13  •  15 Octombrie 2017, 19:47

Are cifre excelente la Nantes... cred ca a luat doar 3 goluri de cand a venit si nu e ca si cum joaca la o super echipa :)). Nu stiu a cui a fost ideea transferului, dar super reusit. In Italia nu era apreciat (nici nu apara ca aici).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează