INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA - UNGARIA, 11 OCTOMBRIE, ORA 12,TVR1,LIVETEXT.GSP.RO

VIDEO Accidentare de ultimă oră » Un titular al naţionalei e în pericol să rateze dubla cu Ungaria şi Finlanda!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 11:27

Cu o săptămînă înainte de "dubla" de foc un Ungaria şi Finlanda, Mihai Pintilii este în pericol să rateze meciurile naţionalei.

Mijlocaşul lui Al Hilal s-a accidentat la gleznă în ultimele minute ale partidei cu Al Ain, din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Fotbalistul de 29 de ani a rămas întins pe gazon după o intervenţie asupra unui adversar.

Înaintea celor două meciuri ale României, selecţionerul Victor Piţurcă se confruntă cu probleme de lot. Fundaşul Gabi Tamaş este accidentat şi va lipsi la cele două meciuri, iar Ciprian Marica este suspendat pentru întîlnirea cu Ungaria.

Partida dintre România şi Ungaria va avea loc pe 11 octombrie, ora 19:00, TVR 1, liveTEXT GSP.ro.

Iată momentul accidentării lui Pintilii, la minutul 45!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
daccian
daccian  •  01 Octombrie 2014, 15:44

Pintili e un jucator foarte important. Sper ca stirea sa nu se confirme. Si daca e inchizator, pana la urma o treime din golurile meciului trecut cu Ungaria le-a/l-a dat el.

bobinatul
bobinatul  •  01 Octombrie 2014, 14:34
Postat de rozu pe 01 Octombrie 2014, 12:02

asta sigur se da lovit! este "tactica" ieftina. oricum, puturosul asta nu poate duce mai mult de 60 de minute in teren si nici 2 jocuri succesive, asa ca ce sa faca el la nationala?! ramane in golf si'l pregateste reghewin pentru finala prostilor din asia

Sau este inca o "bomba" marca gsp, ca si accidentarea lui Rusescu. Inca nu ai inteles ca ziaristii gsp sunt PRAF?

rizocel
rizocel  •  01 Octombrie 2014, 13:19

mai bine,am scapat de o piatra de moara si 150 de pase inapoi

Vezi toate comentariile (7)
Comentează