INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INDIA

VIDEO Adrian Mutu, lider în India după ce a început primul meci ca titular la Pune City » Primele cuvinte ale "Briliantului" de după joc

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 18:59

Adrian Mutu a jucat a doua partidă în India pentru FC Pune City. Dacă în primul meci a intrat pe teren pe parcursul jocului, acum "Briliantul" a fost titular în meciul cîștigat de formația sa în fața lui North East United, scor 1-0.

Atacantul în vîrstă de 36 de ani a jucat 61 de minute, în locul său fiind introdus Sanli. Singura reușită a partidei a fost un autogol care a purtat numele lui Ralte Zohmingliana, în minutul 73.

FC Pune City e lider în campionatul Indiei, cu maximum de puncte după primele două etape, în timp ce adversara lor de azi e ultima și n-a acumulat nici un punct.

"A fost un meci greu. Ambele echipe şi-au dorit să cîştige. Cred că am meritat  cele trei puncte, pentru că am avut multe ocazii. Am vrut să cîştigăm acest meci şi sînt foarte fericit că am reuşit să o facem. Vrem să cîștigăm titlul în acest sezon. Acesta e obiectivul nostru", a spus Mutu.

 

Adrian Mutu speaks on the second victory! #GoalsApplicable

Posted by FC Pune City on 9 Octombrie 2015

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pol1iasi
pol1iasi  •  10 Octombrie 2015, 09:47

Lui Mutu i se potriveste ca o manusa camp. Indiei...

dubluv
dubluv  •  09 Octombrie 2015, 19:40

pt cei care spun ca Mutu nu seamana cu Maradona: priviti in poza de mai sus: parca e argentinianul pe la 50 de ani, inainte sa se apuce de cura drastica de slabire

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close