INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

VIDEO Al Ittihad a ratat dramatic calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei! Gol din lovitură liberă pentru Sânmărtean

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 20:47

Al Ittihad a câștigat cu 2-0 meciul cu Sepahan (Iran), dar a ratat calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor Asiei. A strâns 9 puncte, la fel ca Al Nasr, dar rezultatele directe sunt defavorabile.

Lucian Sânmărtean a fost titular la echipa antrenată de Victor Pițurcă și chiar a reușit să înscrie o dată.

Românul a punctat în minutul 15, când a avut ceva noroc la o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Mingea s-a dus în bară, l-a lovit pe goalkeeperul oaspeților și a intrat în plasă. Al Nasr a remizat, 0-0, cu prima clasată, Lokomotiv Tashkent. Egalul era bun pentru ambele echipe, care s-au calificat mai departe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
satyricon
satyricon  •  04 Mai 2016, 22:20

Cand Reghe a ajuns in finala si a ratat trofeul doar din cauza arbitrilor, toata lumea a urlat ca e o contraperformanta. De atunci nu s-a mai apropiat nimeni de finala ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Mai 2016, 21:32

da da ,,,nu intereseaza pe nimeni ...dati stiri cu ...China ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează