INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Anderlecht s-a făcut de râs în Belgia! A pierdut cu St. Truiden, 2-3 » Chipciu a fost folosit pe un post inedit

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 17:13

Anderlecht, campioana Belgiei, s-a făcut de râs în etapa a 4-a după ce a pierdut meciul de pe teren propriu cu St. Truiden, scor 2-3.

Antrenorul Rene Weiler a trimis în teren un prim ”11” cel puțin ciudat! Tehnicianul lui Anderlecht l-a trimis pe Chipciu în teren din primul minut și l-a folosit fundaș dreapta, deși românul n-a prea jucat pe acel post în carieră, făcând-o doar de câteva ori, de nevoie, la FCSB.

Nicolae Stanciu a intrat și el pe teren în minutul 77, iar tot atunci a fost schimbat și Chipciu.

Anderlecht a deschis scorul în minutul 18 prin Bruno, dar oaspeții au egalat prin Boli trei minute mai târziu. Până la finalul primei părți campioana Belgiei a ratat și un penalty prin Hanni.

Imediat după pauză, Legear a marcat pentru St. Truiden, apoi Botaka a majorat diferența în minutul 66. Teodorczyk, intrat în minutul 62 la Anderlecht, a închis tabela, 2-3, cu trei minute înainte de final.

După 4 etape, Anderlecht are doar 4 puncte și ocupă locul 10. De partea cealaltă, St. Truiden e pe poziția a 4-a, cu 9 puncte, iar sezonul trecut l-a încheiat pe locul 12.

Anderlecht - St. Truiden 2-3
Au marcat: Bruno 18, Teodorczyk 87 / Boli 21, Legear 53, Botaka 66
Vezi VIDEO cu golurile partidei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fangigi
fangigi  •  20 August 2017, 19:05
Postat de eugen76_pan pe 20 August 2017, 17:35

10 MILIOANE PE O *** :))) SI ACUM RAD DE MOR CE TEAPA SI-AU LUAT de la ***

Marea vedeta e pe faras!:)))

randoom.__
randoom.__  •  20 August 2017, 18:05
Postat de eugen76_pan pe 20 August 2017, 17:35

10 MILIOANE PE O *** :))) SI ACUM RAD DE MOR CE TEAPA SI-AU LUAT de la ***

ce radem noi stelistii cu 10 milioane de euro in buzunar. voi clonatii sunteti eliminati inca din primul tur in europa,iar adevarata craiova sterge pe jos cu adversarele prin liga a 4-a.

dinnoueu
dinnoueu  •  20 August 2017, 18:00

Cel mai mizerabil campionat este cel al Belgieni. Un campionat plin de echipe batiste, care nu fac altceva decât sa spele bani...genk, club brugge, standard liege, anderlecht bruxelles. Cumperi cu bani mulți petarde de jucători (dacă acelea sunt sI preturile reale) și Îți recuperezi banii prin pariuri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează