INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Boloni, două victorii în două meciuri în deplasare » Ce a spus românul după un meci inedit

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2017 13:14

Ladislau Boloni, 64 de ani, cel mai în vârstă antrenor din Jupiler League, a câștigat sâmbătă seară duelul cu Yannick Ferrera, cel mai tânăr tehnician din campionat, în meciul Mechelen - Anwerp 1-2.

Antwerp, care a deschis și scorul prin Duplus, cu un șut la vinclu (67), a dat lovitura într-un final incendiar. A fost egalată în minutul 87 și a reușit golul victoriei în ultimele secunde, prin reușita lui Haroun (90).

"A fost un meci echilibrat. Fiecare echipă a avut momentele ei de dominare și oricine putea să câștige. O remiză ar fi fost mai corectă", a spus Boloni la conferința de presă. El crede totuși că Antwerp a triumfat "datorită curajului pe care l-am arătat".

Tehnicianul român e la a doua victorie în deplasare în 4 etape și se laudă și cu remiza albă obținută în duelul din deschidere cu campioana Anderlecht. Nu-i rău pentru o nou promovată.

Vezi aici video cu rezumatul meciului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pma77
pma77  •  20 August 2017, 16:35

Nu-i mai spune-ti romanul pentru ca el a spus cu gura lui ca se considera ungur!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close