INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Boloni, după a trei victorie în cinci etape: "Am fost foarte puternici"

Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC
Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 11:09

Boloni este în al noulea cer după demonstrația de fotbal făcută de Antwerp în meciul de la Oostende, încheiat cu scorul de 4-3: "Mental am fost foarte puternici".

"Abia prin octombrie o să arătăm ca o echipă adevărată", spunea Ladislau Boloni în intersezon, având în vedere numeroasele schimbări făcute la Antwerp după sosirea lui pe bancă, la 1 iulie.

Dar fanii n-au trebuit să aibă răbdare până atunci. Nou pomovata în Jupiler Pro League evoluează deja ca o echipă închegată. Duminică seară, a bifat a treia victorie în primele 5 etape: 4-3 la Oostende.

"Sunt un om fericit", a mărturisit tehnicianul român după fluierul final. Și norocos. Antwerp a fost condusă cu 1-0 la pauză, dar a demonstrat coeziune și caracter în partea secundă, răsturnând situația pe tabelă. Iar când adversarul s-a apropiat la 2-3, în minutul 86, a găsit puterea de a lovi decisiv (88), astfel că golul primit în minutul 89 (Ibrahima Conte) n-a mai contat.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei

Cheia victoriei? "Mental am fost foarte puternici în această seară. Mai tari decât adversarul nostru", e convingerea lui Boloni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  28 August 2017, 13:34

De echipa lui Mircea Rednic de ce nu comentati? Are acelasi numar de puncte ca si echipa lui Boloni...

spinoza
spinoza  •  28 August 2017, 13:15

Bravo Lotzi! Succes acolo, la Anvers!

saviola2_8
saviola2_8  •  28 August 2017, 12:54
Postat de samertx pe 28 August 2017, 12:11

Rednic stă mai bine, Loți?

au acelasi nr de puncte, sta putin mai bine lotzi la golaveraj, pare-mi-se.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează