INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Bucurie fără margini în vestiarul lui Mouscron după prima victorie după 3 luni: "A fost sărbătoare mare în vestiar"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 14:37

În sfârșit, a ieșit din vrie. Mircea Rednic respiră la Mouscron după aproape trei luni fără victorie și doar patru puncte în ultimele 10 etape! Un 1-0 muncit cu Oostende și locul 9, nu chiar departe de play-off. "

"Toată lumea e fericită. A fost sărbătoare mare în vestiar, meritată după stresul și presiunea din ultimul timp. Sunt mulțumit că am reușit să câștigăm contra unei echipe bune, ce a jucat în Europa League. Nu ne-a lipsit mentalitatea, ci omogenitatea, un pic de responsabilitate și luciditate în fața porții.

Adversarii aveau o ocazie și ne dădeau două goluri, iar noi ratam, nimeream barele", a explicat antrenorul român cum a ieșit vineri din pasa proastă.

Un an la Mouscron

E conștient de limitele echipei: "Obiectivul lui Mouscron a fost mereu evitarea retrogradării. Să nu uităm că am ajuns aici într-un moment dificil și am muncit să salvez echipa. Se face un an, am venit înaintea etapei a 19-a, aveam 11 puncte. Acum am făcut 23, dublu, cu jucători sosiți în teste, liberi, rezerve la cluburile lor. Nu mi-e teamă că voi fi dat afară, asta este viața de antrenor, niciodată liniștit și mereu cu bagajele pregătite".

"Am fost primii la minge și am profitat de o eroare, marcând și cu puțină șansă. Plătisem destul în jocurile anterioare, dar ăsta e fotbalul"
Mircea Rednic, antrenor Mouscron

5 luni
trecuseră de la ultimul meci fără gol primit în campionat (2-0 la Lokeren) de echipa lui Rednic. Este al treilea joc cu poarta închisă în 19 etape

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează