INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Ce moment pentru Răzvan Marin! Românul a cucerit primul trofeu alături de Standard Liege după un meci de 120 de minute!

FOTO: Belga
FOTO: Belga

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 00:38

Ziua de 17 martie va rămâne pentru totdeauna în amintirea lui Răzvan Marin (21 de ani). Românul, plecat de la Viitorul în urmă cu un an, a cucerit sâmbătă seara primul trofeu în străinătate, câștigând Cupa Belgiei alături de Standard Liege.

Om de bază în echipa lui Standard, Răzvan Marin a fost pe teren tot meciul în finala cu Genk, câștigată de echipa lui după prelungiri.

Timp de 90 minute, cele două echipe au fost la egalitate, 0-0, dar Standard a găsit golul victoriei în minutul 92 al prelungirilor, atunci când Emond s-a înălțat maiestuos și a finalizat cu capul dintr-un unghi deloc facil.(VIDEO)

Răzvan Marin a fost pe teren pe toată durata celor 120 de minute și a încasat un galben în minutul 103 al prelungirilor. Integralist a fost și fostul dinamovist Collins Fai, care își adjudecă cea de-a doua Cupă cucerită alături de Standard, după cea din 2016. 

Standard și-a trecut în palmares cea de-a 8-a Cupă a Belgiei și primul trofeu după 2 ani. În 2016, Standard se impunea tot în ultimul act al Cupei Belgiei, 2-1 cu FC Bruges.

Marin traversează un sezon excepțional la Standard, pentru care a marcat 6 goluri și a reușit 11 pase decisive în 33 de meciuri jucate în campionat și Cupă.

2.500.000 €valorează Răzvan Marin în acest moment, potrivit transfermarkt. E cea mai ridicată cotă a sa din întreaga carieră!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dakesis
dakesis  •  18 Martie 2018, 11:52

daca asta a contribuit la 17 goluri in 33 de meciuri si are sezon exceptional, cam ce adjectiv gasiti pentru ia care dau 40 de goluri in 50 de meciuri?

laluly_florin
laluly_florin  •  18 Martie 2018, 11:47

app... unde aveti casieria?... sa ma duc sa-mi ridic banii...multumesc!

laluly_florin
laluly_florin  •  18 Martie 2018, 11:46
Postat de laluly_florin pe 18 Martie 2018, 09:46

jurnalism a la'jesepe....:))))))))))in titlu bălălăul ne spune ca răzvan marin a jucat 120 de min. iar in textul minunat zămislit de el ia uite ce zice:"Răzvan Marin a fost pe teren pe toată durata celor 90 de minute și a încasat un galben în minutul 103 al prelungirilor."

hahaha ... eu am apucat sa copiez si abia dupa ce am facut mistou de el , a reparat defectiunea din capul lui...:)))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează