INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Chipciu și Stanciu au câștigat duelul cu Răzvan Marin » Doi români au fost titulari în Anderlecht - Standard Liege

Foto: Facebook/@rscl.be
Foto: Facebook/@rscl.be

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 10:34

Anderlecht a câștigat meciul jucat pe teren propriu cu Standard Liege, scor 1-0, în etapa a noua din prima ligă belgiană, într-o partidă în care Chipciu și Răzvan Marin au fost titulari. 

Anderlecht a marcat golul victoriei cu aproximativ 10 minute înainte de final, prin Onyekuru, dar este în continuare abia pe locul șapte, cu 15 puncte după primele nouă meciuri și la o distanță de nouă puncte față de liderul FC Bruges.

VIDEO cu golul care a decis meciul Anderlecht - Standard Liege

Chipciu a fost titular la Anderlecht, însă a fost primul jucător schimbat de tehnicianul Nicolas Frutos, iar Stanciu a intrat pe teren în minutul 81 în locul lui Hanni. De cealaltă parte, Răzvan Marin a jucat tot meciul la Standard Liege. 

Standard este pe locul 12 în Belgia, cu nouă puncte după nouă meciuri și are doar două victorii în acest start de sezon.

Echipele de start:

Anderlecht: Boecks - Appiah, Kara, Josue Sa, Obradovici - Chipciu (Gerkens '68), Trebel, Hanni (Stanciu '81), Dendoncker, Onyekuru - Teodorczyk

Standard Liege: Ochoa - Fai, Nekadio, Laifis, Pocognoli - Ndongala, Bokadi, R. Marin, Agbo, Ebunge - Cop

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 11:19

Despre astia 2 joaca sau nu joaca, bine sau slab se scrie. Din cand in cand auzim si de Marin. Efectul 'provenientei' este absolut determinant. Top rusinica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează