INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

VIDEO Chiricheș continuă să fie lăudat în Italia după golul cu Chievo: "Are multe calități"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 19:56

Vlad Chiricheș a făcut un meci bun în partida pe care Napoli a câștigat-o în Serie A împotriva lui Chievo, scor 3-1, reușind să și marcheze un gol. Fundașul a greșit însă la unicul gol al adversarilor.

Agentul lui Chiricheș, Virgil Colfescu, a vorbit despre prestația fotbalistului și consideră că jocul aerian e punctul forte al fundașului.

"Greşeala comisă de Vlad împotriva lui Chievo poate fi înţeleasă. Astfel de erori a mai comis şi în trecut. Din fericire, are şi multe calităţi, precum jocul aerian, iar golul marcat cu Chievo demonstrează acest lucru", a declarat Colfescu la Radio CRC.

Vezi VIDEO cu golurile partidei

 "Jocul lui Napoli este de Oscar, încântă spectatorii şi oferă spectacol. Juventus, în schimb, este mult mai pragmatică" Vlad Chiricheș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
antishtoia
antishtoia  •  08 Martie 2016, 21:51

Asa e, e foarte bun! A plecat de la Tottenham si aia au sanse la castigarea campionatului! Fata de cal, vladiator, ... e o clisma laudata de agentul lui! Vai de mama lui! Si a agentului si a chichiresului!

1334147363269485
Simonis Edy  •  08 Martie 2016, 21:42

"Continua sa fie laudat in Italia" de agentul lui roman!Sunteti penibili!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează